Кърти Чисти Извозва

Къртенето и разчистването са един важен етап от ремонта. Той трябва да се направи бързо и ефикасно, без да пречим излишно на съседите.След първоначалния оглед и одобрението на проекта започна разчистване на целия обект.
Къртене на всички настилки. Само така може да се разбере какво е състоянито на основата и каква е денивелацията. Естесвено се образува огромно количество  боклук.
При свалянето на керамичните облицовки от стените в баните и кухнята, плочките се отлепиха много лесно, но на стената остана лепилото, което ни създаде допълнителна работа.
Това лепило трябваше да бъде почистено и момчета от Кърти Чисти Извозва се справиха и с тази задача.
Но както виждате лепилото е различно от сегашните циментови лепила но  е нанасяно по изискванията – с назъбена маламашка.

Когато жилището е старо и се нуждае от къртене на стенни и подови покрития, тогава първа влиза бригадата  Кърти Чисти Извозва.
Кърти Чисти Извозва подхождат професионално към всяка работа – независимо дали ще къртят настилки по пода или ще свалят тапети от стените.
А свалянето на тапетите е отговорна работа. Те трябва да бъдат свалени изцяло от стените, за да се осигури добра основа за нанасянето на шпакловките и боите.

Всякакви остатъци от тапети по стените затрудняват нанасянето на шпакловката.
Най-лесно се свалят тапетите когато се намокрят обилно с вода или със специален препарат за сваляне на тапети.

В едната стая изненадващо се оказа, че някой е правил изолация от вътрешната страна на стената. Естествено трябваше да се изкърти и този слой, защото не беше ясно какво е състоянието на стената зад тази изолация. А ние подозирахме наличието на много мухъл, срещу който трябваше да се борим.
Целият слой от почти 10 см гипсови панели бе изкъртен.

Всички стени с мухъл обработихме механично и след това със специален препрат. Така вече няма шанс за мухъла.

Къртенето на бетон, тухла или фаянс е процес, при който се разрушава целостта на дадения материал. За целта се използват професионални умения и инструменти.
Не подценявайте тази първа част от вашия ремонт. Доверете се на специалистите от бригадата Кърти, Чисти, Извозва. Не се заемайте сами с тази задача. Ще си спестите много неприятности. Изхвърлянето на строителни отпадъци в контейнерите пред блока е забранено. Помислете за чистотата на града в който живеете.

Както виждате чака ни много работа. Но първо е ред на момчетата от бригадата Кърти Чисти Извозва. Нека да видим какво стана, или по-точно остана, след тяхната намеса.

Без професионалната работа на момчетата от бригадата Кърти Чисти Извозва не можем да стартираме работата на нито един обект.

Те не само разчистват ненужните мебели и къртят всички остарели настилки и облицовки. Обектът остава след тях абсолютно подготвен за работа.