Баня АУТЛЕТ - всичко за банята на ниски цени

Баня АУТЛЕТ като концепция е магазин, който предлага продукти за обзаваждане на баня намалени от 30 до 70% на единични бройки от серии излезли от производство, мострени експонати или нискооборотни изделияБаня АУТЛЕТ като концепция е магазин, който предлага продукти за обзаваждане на баня намалени от 30 до 70% на единични бройки от серии излезли от производство, мострени експонати или нискооборотни изделия.

САНЕКС е основен дистрибутор на продуктите ИДЕАЛ СТАНДАРТ – ВИДИМА  и поради тази причина основната гама предлагани продукти
са на тези две марки. Не е нужно да представяме марките -  за българския потребител марката ВИДИМА е символ на отлично конструирана и надеждна санитарна арматура в миналото , а днес с тази марка се предлагат и изделия от санитарен порцелан, душкабини, акрилни вани и аксесоари, които впечатляват с дизайн и високо качество.

Когато става дума за дизайн, разбира се, изборът на клиента се насочва към продуктите с марката ИДЕАЛ СТАНДАРТ - световна компания изцяло ориентирана към решения за банята, известна под различни международни търговски марки, работеща с най-добрите имена в продуктовия дизайн. Целта е да се създаде интелигентен дизайнерски продукт, който да отговаря на високите клиентски изисквания.

Продуктите на ИДЕАЛ СТАНДАРТ-ВИДИМА са с 5-годишен следпродажбен сервиз, което е от голямо значение за сигурността и надежността при ползването им.

От Баня Аутлет клиентът може да се сдобие с цялостна дизайнерска колекция за своята баня на половин цена.  

В Баня Аутлет сме събрали на едно място намаления от всички групи стоки  -клиента може да избере намалени плочки за банята си, за коридора,
за външната си тераса.
Може да продължи с избор на намалена санитарна керамика – мивка, тоалетна чиния или моноблок, вана обикновена или с тангентор или душкабина – обикновена или с парна баня.

Разбира се, имаме предложения за водоустойчиви PVC  мебели, както и дизайнерски серии от МDF в намаление, шкафчета с етажерки за над мивка в различни варианти и намалени до 70%.

Не сме пренебрегнали и аксесоарите!
Тук може да намерите намалени дизайнерски серии на холандския производител ГИЗА, френски аксесоари и разбера се, на ВИДИМА И ИДЕАЛ СТАНДАРТ.

БАНЯ АУТЛЕТ предлага и най-новите серии и продукти на всички марки, които дистрибутира САНЕКС  на актуални цени. Клиентът сам може да сравни и да направи своя краен избор!