Монтаж на СОТ за дома

Монтажът на СОТ система е осигури допълнителна сигурност на дома ни. СОТ системата, която монтираме може да бъде разделена на до 8 зони, датчиците да бъдат настроени да засичат обекти до определени размери или килограми.Защитата на дома ни от посегателства днес се е превърнала в една от важните теми. Ние  монтирахме солидна външна врата - продукт базиран на иновации и високи технологии. Уникалното при тези входни врати е електромеханичната брава и управлението й, които са патентована разработка на фирмата производител.  Но за още по-голяма сигурност и спокойствие на собствениците ние ще монтираме и сигнално охранителна система.

 

СОТ Системата, която сме избрали система, подходяща за охрана на частни домове, с капацитет до 8 зони. Обемните датчици, които монтираме, могат да бъдат настроени за засичане на движещи се обекти до определени размери и/или килограми. По този начин, можете да оставите домашния си любимец спокойно да се разхожда из апартамента Ви, без да задейства алармата, но при влизането на евентуален нарушител, СОТ системата веднага ще сработи. 

 

Централата на СОТ-а подава сигнали както при неправомерно влизане в обекта така и при ежедневното влизане и излизане от обекта, чрез код за достъп. 

Времето за задействане на системата при напускане на обекта може да се програмира по желание на клиента, но стандартно е около 30 сек. 

Входното време, при влизане в обекта винаги е по-малко от изходното и обикновено е до 10 сек. Целта е да минимизираме времето за реакция на евентуални нарушители. 

 

Съвременните сигнално-охранителни системи са добре защитени срещу опити за външно въздействие. Това означава, че ако при влизане в дома ви, нарушител се опита да прекъсне захранващия кабел на системата или кабела, който свързва клавиатурата с централата, системата ще подаде незабавно сигнал „Аларма” към мониторинг центъра на Вашата охранителна фирма. 

Стандартното време за реакция на автопатрул през деня е до 5 минути, а през нощта – до 4 минути. Всички патрулни екипи се следят от GPS система. Дежурните оператори в мониторинг центъра на СОТ са специално обучени за работа със софтуера, който приема сигналите от охраняваните обекти и GPS системата. При получена аларма от обект, операторите изпращат незабавно най-близкия до обекта патрул.