Интериорни врати за железните каси в панелните апартаменти

Системата за интериорни врати на Братя Градеви БСистемата за интериорни врати на Братя Градеви Б.Г. 100  ви дава възможност да смените старите си врати с нови без демонтаж на съществуващите метални или дървени каси и без стесняване на светлия отвор.

Проектирани са специално за  монтаж върху железните каси в панелните апартаменти. Поради това, че са 100%  водоустойчиви  са особено подходящи за врати на баня. Монтажът е съвсем прост старото дървено крило се откача от пантите, старата  желязна или дървена каса се облича с нова алуминиева като  отворът се стеснява само с 15 мм общо.

Первазите покриват по 6 см от двете страни. На тази нова алуминиева каса може да се монтира алуминиево или стъклено крило. Стандартният цвят е бял, но се предлагат и във всеки цвят по RAL  и в 20 цвята дървесен декор включително златен дъб, венге, орех, махагон.

Изключителното предимство на системата е това че можете да имате нова врата без да правите ремонтни дейности като демонтаж на старите каси и  измазване или боядисване на стените.

Голямото разнообразие на цветовете при касите и многото видове стъкла дава възможност тези врати да се съчетават с всеки интериор. Дори когато се изпълнява със стъклено крило изолацията е на много високо ниво заради  EPDM уплътнението  по периферията на цялата стъклена врата.