Интервю с Пиетро Джеремия, San Marco

Интервю на продуцента на Мисия Моят Дом с г-н Пиетро Джеремия, маркетинг директор на San MarcoИнтервю на продуцента на Мисия Моят Дом с Пиетро Джеремия, маркетинг директор на San Marco.

Добре дошли в България.Благодарим ,че спазихте обещанието си нашата следваща среща да е именно тук.Какви са Вашите първи впечатления.


– Здравей, и аз се радвам да те видя отново. За мене е голяма чест да съм тук в София за първи път. Първите ми впечатления са много добри. Надявам се да опозная страната в следващите дни. Тука има толкова много италианска музика, толкова Сан Марко, че се чуствам като в едно семейство. В Сан Марко България имам толкова много приятели, все едно съм у дома си. 

Знаем ,че основната цел на посещението Ви е да посетите хотел“Бургас „ в слънчев бряг.Който е изцяло реставриран  с Акрисил декора,и който е единственият хотел на Балканският полуостров направен с тази съвременна мазилка.

– Много съм любопитен да видя. Слушах много за тази реновация, която е една важна референция и за нас в Италия. Акрисил Декора е един уникален продукт в света. С него имахме един голям проект в Сингапур – хотел Марина Бей. Сега сме щастливи, че и в Европа – в България имаме толкова важен проект.

Ще успеете ли да посетите и старата столица на България Велико Търново,където успешно реставрирахме старинна къша паметник на културата.


– Много съм ентусиазиран да видя и тази реставрация на Сан марко БГ. В цяла Европа и разбира се в България има много паметници на културата, които имат нужда от грижи и реставрация. Нашите продукти в тази област за от най-високо качество. Имаме специализирани продукти за тази дейност, които могат да вдъхнат живот на старите сгради.

Можете ли да разкриете пред нас част от последните тенденций в развитието на компанията Сан Марко и да споделите над  какви нови продукти работите в момента. 

– Сан Марко е компания, в която всяка година има нови проекти и нови предизвикателства. Ще отбележа само някой от нещата. Едно от тях е повишението на производителността на производството.
Друга интересна инициатива в областта Маркон, където е централата на нашата компания, е изграждането на площ от 15 000 м2 на офиси, магазини, апартаменти и даже детска градина. Всичко това е насочено към подобряването на условията на труд в нашата компания.
През новата година ще лансираме и нови продукти, които да обогатят каталога ни.

През тази и следващата година ще се проведе ли в Италия обучение и на каква тема.

– Да ще има обучителни курсове от средата на октомври до април догодина.Това е един метод за непрекъснато усъвършенстване и израстване на нас и нашите партньори.
Имаме курсове за апликатори за усъвършенстване при полагането на нашите декоративни мазилки.
Сега в областта Маркон имаме три тренинг центъра, един имаме в Анкона – централна Италия и един в Словакия. Само в Маркон имаме над 1000 участници които се обучават средно 3 до 5 дни. Това са хора от цял свят. Щастливи сме да ни гостуват и колегите от България. Винаги сте добре дошли.
 
Както знаем Сан Марко има  отбор по мини футбол,който през миналият сезон спечели първо място. Гордеете ли се с успехите му. И как ще коментирате че за Вас се състезава и бивша футболна звезда.

– До сега не имал удоволствието да се запозная с играчите, но днес се надявам на това. Ще гледаме и един техен мач. Много съм щастлив да имаме Сан Марко БГ и като партньор в областта на спорта.
Говорили са ми много за вашата звезда, който бил нещо като нашия Дел Пиеро.

Благодаря за интервюто.

– Благодаря и аз.