Финал на ремонта - монтаж на параван, декоративна мазилка, интериорни врати, обзавеждане

Монтирахме стъклен параван в банята. Ремонтирахме подовото отопление. Направихме декоративна мазилка в коридора и днвната. Обзаведохме кухнята и банята.Монтаж на параван в банята

Монтаж на параван в банята

А сега продължаваме с паравана в банята.
Често в помещението, предназначено за баня се налага да се съчетаят поне две функции. Проектът, който съчетава баня и тоалетна в едно помещение спестява място, но пък си има и своите недостатъци. А един от тях е, че при ежедневното взимане на душ, пода и стените на банята се мокрят.

Ремонт на подовото отопление

Ремонт на подовото отопление

За фиксирането на вратата на пода трябва да се монтира и един водач. И ето тук стана тя каквато стана.
При пробиването на отвора за водача, колкото и точни размери да имахме, бургията попадна на кабела от подовото отопление.
Проверката с мултицета установи липса на каквото и да е съпротивление.

Е нямахме избор -  трябваше на ремонтираме подовото отопление. За целта разбихме само две плочки от пода и разкрихме кабела. Оказа се прекъснат.
Но фирмата производител е предвидила комплект за ремонт, който включва всичко необходимо.
След като установихме къде е прекъснат кабела от рогозката и измерихме съпротивлението в двата края можем да започнем и ремонта с самия ремонт.какво съдържа комплекта?

С приложените гилзи се свързват отделните части на нагревателя.
След това се проверява отново съпротивлението на кабела от рогозката. Познатите 118 ома се появяват на екрана и можем да продължим с изолирането на съединения проводник.
С пистолет с горещ въздух се стопява и гумената изолация за да се елиминира попадане на влага.
След това се монтира отново и терморегулатора и сме готови.
Можем да лепим отново плочките и да продължим с монтажа на паравана.

Декоративна мазилка в коридора и дневната

Декоративна мазилка в коридора и дневната

Нека сега продължим с полагането на декоративната мазилка в дневната и коридора.
Желанието на всеки е да живее в уютен и уникален дом. С декоративните мазилки мазилки, добре подбрани и изпълнени постигаме по-скоро уникалното звучене на помещението. В това може да сте абсолутно сигурни, защото звученето на мазилката зависи от ръката и настроението на майстора.

Интериорни врати Евростил

Интериорни врати Евростил

Ремонтните работи вече вървят към края щом дойде време за монтаж и на вратите.
Те са изработени по поръчка и по индивидуален проект. Покритието е от естесвен фурнир.
За всички врати има предвидено остъкляване – за дневната и трапезарията то е с най-много отвори, за да позволява на светлината да достига до тъмния коридор.
Вратите, които Евростил предлага на пазара са с елегантен и съвременен дизайн, напълно съобразен с модните тенденции и изискванията на клиентите.
Качеството на вратите зависи и от материалите, с които се работи. Те са подбрани от водещи производители в бранша и изцяло съобразени с опазването на околната среда.
/Завод, начало и машината за бравите/
Процесът на производство е напълно автоматизиран а качеството се следи непрекъснато.

Монтажът на вратите е лесен и бърз и може да бъде направен дори и от неспециалисти, стига да се спазват основни правила и изисквания.
Вратите се монтират на финала на ремонтните работи, когато всички стени са боядисани и настилките са поставени.
Но останете с нас и след рекламите, за да видите финалния резултат в този не лек ремонт.

Обзавеждане на кухнята

Обзавеждане на кухнята

Спомняте си мухъла по стените на кухненския бокс. Той бе провокиран не само от запечатването на стената с недишащо покритие но и от образуването на конденз по студената вътрешна повърхност на стената. Тук изолирахме с минерални плочи. Така повишихме температурата на стената над точката на образуване на кондренз и резултатът е напълно задоволителен.
Монтирахме и кухненските шкафове.

Обзавеждане на банята

Обзавеждане на банята

Вратата на банята е с дискретно остъкляване с матово стъкло.
В началото е разположена мивката върху малък шкаф в цвят венге. Огледалото е вградено в плочките и на едно ниво с плочките.
В дясно е окачената толетната. Стената с вградената структура няма излишни чупки, защото структурата е изцяло вградена в стената. Само активаторът за водата елегантно стои върху плочките. Той е с двоен бутон, за да осигури икономично използване на водата, когато е необходимо.

Смесителят за умивалника е с 40 mm керамичен затварящ механизъм и метална ръкохватка с индикатор на топла и студена вода. Аераторът е с подвижна решетка за промяна ъгъла на струята на водата и вграден в аератора ограничител на дебита на водата до  5 литра на минута.
Вграденият смесител, захранващ бидетната арматура, на тоалетната чиния е от същата серия.
Това е ограничената суха зона в банята. Душовото пространство е отделено със стъклен параван с една плъзгаща се врата.
Вграденият термо смесител захранва душ питата от тавана и  слушалката на окачването.
Удобна ниша, вградена в стената, е предвидена за козметиката, необходима в банята.
Линейният душ канал е разположен до стената и събира водата от цялата баня.

Аксесоарите повтарят квадратните форми, избрани за банята. Те са монтиране чрез залепване и спестяват дупченето на плочките.
Всяка баня, независимо дали е малка или голяма, трябва да бъде красиво използвано пространство. С интелигентно дизайнерско решение, дори най-малките тоалетни и бани могат да бъдат удобни за ползване. Ideal Standard предлага красиви мебели, спестяващи пространство и функциониращи хармонично - за да можете да създадете вашата баня, в която се движите свободно, независимо от размера й.