Параван за баня

Ще обособим душкабина в банята, като отделим пространството с параван за баня със стъклени врати. Параванът за баня предпазва останалата част от банята от мокрене и създава комфорт при къпане.При монтаж на всякакво оборудване в банята, най-големия проблем са тръбите под плочките. Ако не знаете откъде точно минават те, могат да бъдат пробити и да се започне ремонт почти отначало. За монтажа на паравана за баня ни помогнаха снимките, които правим през целия процес на ремонта.

При избора на параван за баня е добре да се уверите, че той e изработен от висококачествени материали и технологии, които гарантират, че параванът ще бъде безопасен, ще позволява лесен монтаж и ще има продължителен срок на експлоатация.

Закаленото защитно стъкло на паравана за баня е много здраво и при евентуално счупване  то се пръска на много малки, фини парчета - 40 парчета на повърхност само от 10 кв. см. Дебелината на стъклото е 8 мм.

Прозрачността му осигурява възприемане и на душкабината към цялото помещение и така банята изглежда максимално голяма.

От друга страна, отделеното душово пространство, предпазва другата част на банята от мокрене и тя винаги е суха, дори когато някой току шо се е къпал. Това никак не е за подценяване, особено когато санитарното помещение е и баня и тоалетна едновременно, което е много често срешано в нашите малки жилища.