Вграден гардероб в антрето

Вграденият гардероб е идеално решение за използване на пространството на нишата в коридора.В обзавеждането на антрето и коридора използвахме като основен похват обединяването на трите изделия – вградения гардероб, шкафа за обувки и портмантото,  с обща визия. В коридора акцентът пада върху композицията с плъзгащи врати. 
В изграждането на вградения гардероб приложихме класическа полукорпусна конструкция, използваща максимално обема на нишата за създаване на функционалност и удобство с минимум елементи. Достъпът до всички рафтове е лесен и удобен. Всичко трябва е разположено така, че без особени усилия да може да се достигне до всяко кътче. Пространството е използвано изцяло.

Предвидени са достатъчно чекмеджета и рафтове за максимално улеснение при подреждането на дрехите и аксесоарите.
Предвидени са и лостове за закачалки.

Плочките на пода остават открити за по-лесно почистване.

Плъзгащите врати не заемат място, а се плъзгат една зад друга и осигуряват добър визуален контрол на всичко, което е в гардероба. Декоративният фронт, изграден от ламели е от термофолиран релефен МДФ. Линейната структура на декоративния фронт на плъзгащите врати насочва погледа от дневната част към дъното на коридора, където са спалните помещения.

В антрето, веднага до външната врата монтирахме и портмантото. То ще поеме ежедневно използваните дрехи и обувки.