Декоративна мазилка Cadoro

С декоративните мазилки мазилки, добре подбрани и изпълнени постигаме по-скоро уникалното звучене на помещението. В това може да сте абсолутно сигурни, защото звученето на мазилката зависи от ръката и настроението на майстора.Обикновено декоративните мазилки имат определен релеф. Но за нанясянето  им се изисква идеално гладка стена – добре обработена и шлайфана.
Декоративна мазилка Кадоро, която ви представяме, е предназначена за вътрешна употреба.  Продуктът е на акрилна основа във водна дисперсия.


Преди нанасянето на самата мазилка стените и тавана се грундират със специален грунд. Върху предварително нанесената основа се нанася и самата мазилка, коята е напълно готова за употреба, оцветена в желания цвят.
Мазилката може да се оцветява в многообразие от цветове. С материала се работо изключително лесно. Трапецовидната маламашка е изработена от инокс, със специално обработени ръбове.
Сами можете да видите, че в зависимост от ъгъла, под който пада светлината, се получават най-различни ефекти.

По проект, ние нанасяме декоративна мазилка на тавана над меката мебел в дневната. Мястото е ограничено от декоративни профили, които придават още по-завършен вид на тавана.
В коридора нанасяме същата мазилка, в същия цвят. Мазилката е неповторим сатенен ефект и придава сякаш копринен вид на стените.
Тази мазилка има интересна история, защото е разработена специално по молба на Руската православна църква.