Монтаж на вградено казанче в банята

Изпълнението на проекта ще започнем с монтажа на вградената структура за тоалетното казанче.Модерната баня задължава използване на структури за вграждане, които допринасят за един елегантен и изчистен вид на помещението. Те са удобни и с лесна поддръжка и почистване.
В комплекта на структурите се включва полипропиленово казанче, стоманена конструкция, механизъм, бутон, всички свързващи водопроводни  и крепителни елементи.
Системите за вграждане се фиксират към стената на определеното разстояние. Крепителните елементи, включени в комплекта, позволяват и регулиране на отстоянието на структурата от стената така, че да заема минимално място.

Изграждаме водопровода с полипропиленови тръби. Заваряването на водопроводните тръби става със специални инструменти, които осигуряват сигурна връзка между самите тръби или между тръбите и фитингите.


Челното заваряване се състои в подгряване и омекване на повърхността на свързващите елементи с помощта на отоплителна плоча. След това двете части се притискат със съответната сила и се оставят да се охлаждят. Правилното извършване на свързването чрез челно заваряване позволява тръбата от полипропилен да запази свойствената за нея еластичност по цялата дължина на отсечката. При правилно заваряване издръжливостта на свръзките е равна на издръжливостта на самата тръба.
Полипропиленът е икономичен материал, който притежава комбинацията от изключителни физични, химични и термични качества, които не притежава нито един друг полимер. Затова и намира толкова широко приложение при израждането на водопроводни  системи.
За захранването на бидетната арматура на тоалетната чиния и за душа монтирахаме  двете вътрешни тела Изи бокс за вградените смесители.

Промяната във ВиК инсталацията е в зависимост от идейния проект на банята. Често се налага преместване на тръбите в съответсвие с новия проект, предложен от нашите архитекти. Изготвянето на точни чертежи не само улеснява работата на майсторите, но гарантира и точно изпълнение на дизайнерския проект, защото мястото всеки извод за захранване или оттичане на водата е от съществено значение за финалната визия на банята.