Параван в банята

Възможността да се отдели душовото пространство със стъклен параван или душкабина е предизвикателство, което ние никога не пропускаме да реализираме.В повечето случаи нашите бани са малки помещения. И мокренето им при всяко къпане е неизбежно, но ние сме намерили решение за монтаж на стъклена преграда пред водните струи от душа.

Разположен в ъгъла на банята стъкления душ параван с две плъзгащи се врати и с достатъчно големи размери, ще осигурява удоволствие и удобство при къпане. Защото преживяването и в най-красивата баня може да се  превърне в една досада, ако не е удобна за ползване.
Всички елементи, които се използват при монтажа на паравана са специално обработени срещу влагата и препаратите, използвани в банята.
Стъклата на паравана са двойно закалени и напълно прозрачни. Така те няма да отнемат визуално от пространството на банята.

Плъзгащите се врати се водят само по две релси, фиксирани над стъклата. На пода няма допълнително укрепване и това осигурява безпрепятствено влизане в душовата зона.
Фиксираните към стените части на паравана се силиконират допълнително за още по-голяма изолация.

Днес няма да имаме време да ви покажем банята и мокрото помещение в завършен вид. Но следващата събота ще започнем с готовата баня. Така че очаквайте  финалните резултати, които наистина ще ви харесат.