Преградната инсталационна стена, ВиК инсталация, вградено казанче

Ще изградим конструкцията за преградната инсталационна стена между банята и кухнята. Ще монтираме циментови плоскости AQUAPANEL от страна на банята. За да можем да прокараме ВиК инсталацията с нови полипропиленови тръби PipeLife, ще монтираме линейния душ канал ACO за отводняването на душкабината. Ще затворим вградената структура GROHE на тоалетното казанче с предстенна обшивка с вата.Преградната инсталационна стена с AQUAPANEL

Преградната инсталационна стена с AQUAPANEL

Това, което предстои е изграждането на преградната стена между банята и кухнята.
И тъй като през нея трябва да преминат комуникации от ВиК инсталацията тя трябва да бъде по-широка, или т.н. инсталационна стена. Тя ще прегради двете помещения. В банята ще оформим и душкабината. А в кухнята ще предоставим възможността безпроблемно и сигурно да бъдат монтирани кухненските шкафове.

Монтаж на вградено казанче GROHE

Монтаж на вградено казанче GROHE

Започваме с монтажа на вградената структура за конзолната тоалетна чиния.
И тъй като все още не е готова замазката в банята, трябва много прецизно да се определи нивото на готовия под, за можем да монтираме и структурата на определената височина.

ВиК инсталация с PipeLife

ВиК инсталация с PipeLife

Монтираме безшумна канализационна система. Тръбите са произведени по технология на трислойното екструдиране. Безшумното оттичане на водата се осигурява от гладката вътрешна повърхност.

Монтаж на вградено термобатерия

Монтаж на вградено термобатерия

По-лесно се монтира от към страната на кухнята и затова ние не сме затворили стената с гипсови поскости.