Декоративна мазилка в антрето

В зависимост от декоративната техника на нанасяне на последния слой се постига различно звучене. Всеки майстор има изградени техники за нанасяне и това прави помещението уникално.Декоративната мазилка ще нанесем само в атрето.

С тази мазилка ще осигурим една игра на светлината в това не много голямо и тъмно помещение. Затова сме избрали и по-светъл цвят, който ще отразява всеки лъч.

Инструментите, използвани за нанасянето на последния слой, трябва да се изключително качествени. Стоманената маламашка е с точно определени размери и със заоблени краища.

Продуктът е на водна основа, без разредители, нетоксичен и безвреден за околната среда.
След изсъхване стената може да се почиства с влажна кърпа.

В зависимост от светлината мазилката променя своя цвят. Затова при декоративните ефекти от изключително значение е светлината. Тя трябва да бъде използвана много умело, за да се усили и ефекта на самата мазилка.
След изсъхване мазилката придобива матов перлен ефект и създава илюзия за мекота при добир.

Ако пък стената не е идеално равна и гладка, каквото е изискването за за мазилката, която нанасохме в антрето, може да изберете друг ефект.
Компанията производител предлага мазилки, които не са толкова претенциозни към основата и могат да се нанасят и върху стени с леки неравности.

Интересна е темата за декоративните мазилки и затова ще продължим да ви показваме и други ефекти.