Самонивелираща се замазка, система за нивелиране на плочки, борба с ръждата

Широкоформатните плочки изискват идеално равна, гладка повърхност, без конструктивни дефекти. Ние вярваме, че това се постига най-добре чрез употребата на саморазливна циментова замазка.Лепене на плочки върху равна основа

Лепене на плочки върху равна основа

Колкото и традиционно да звучи, лепенето на плочки е свързано с все по-високи изисквания не само към лепилата и към самия процес на лепене, но и към финалния вид на настилката.

Осигуряване на равна основа

Осигуряване на равна основа

Развитието на технологиите при производство на керамични покрития и смелите дизайнерски решения, позволяват плочите да се използват като финално покритие не само в банята, но и в дневната и спалнята. А съчетаването на по-големи площи и по-големи размери  на плочите изискват и по-голямо внимание към подготовката на основата.

Размерите на плочите стават все по-големи

Размерите на плочите стават все по-големи

Тъй като размерите на плочките стават по-големи и по-големи, както виждаме при тази плочка тук, нуждата от равен под е от решаващо значение за успешното им полагане.
Полагането на самонивелиращи се замазки, преминава през няколко етапа. Работата със съвременните стоителни смеси изисква изключителна точност както при подготовката на сместа за работа, така и при подготовката на основата.

Колкото по-голямa e плочката, толкова по-скъпо и трудно е да се създаде равна повърхност след залепването им. За да постигнем равна повърхност и да елиминираме разлики в нивата на отделните плочи, използваме комплект от пластмасов клин и неръждаема метална скоба.

Борба с ръждата

Борба с ръждата

Да се предпази вече ръждясала повърхност с капсулиращ защитен слой означава, че всяка ръжда и вредни химически елементи в нея, са просто запечатани и могат да продължат да нанасят щети. Затова е необходим правилен подход и действия.

Вижте какви са тези действия, когато сте решили да се борите безкомпромисно и докрай с ръждата.