Кухнята - как да изберем стил, материали, механизми, разположение

Ремонтът на кухненското помещение включва няколко основни етапа. Ако искате да си спестите време и средства и да не правите компромиси с удобството и функционалността на кухнята, проектът за кухненските шкафове трябва да е първия от етап от ремонтните работи.Избор на кухненски шкафове

Избор на кухненски шкафове

Изборът и поръчката на кухненските шкафове също е съвкупност от последователни стъпки.

Може би харесвате класическия стил? Отидете и вижте мострите на живо, пипнете материала, от който са изработени.
Отворете всички врати и чекмеджета, за да раберете разликата между различните механизми.

Проект на кухненското помещение

Проект на кухненското помещение

Много често допускана грешка е първо да се направи ремонт на електро и ВиК инсталациите и след това да се премине към проектиране на кухненското помещение.

Всички схеми за електрическата и ВиК инсталация улесняват работата и само трябва да ги подате към вашия майстор, който да изработи точно инсталациите.

Уредите в кухнята

Уредите в кухнята

Всяка предварителна стъпка усложнява и ограничава проектирането. Затова и уредите в кухнята се купуват след изработката на проекта. Проектантът, съобразявайки се с вашите желания за функционалност на уредите и визията на кухнята, предлага най-доброто решение.

Сравнение на различни модели кухни

Сравнение на различни модели кухни

Бърз начин за ценово сравнение на различни модели кухни, изработени от различни материали, е да бъде сравнена цената на една и съща конфигурация от модули с базови механизми при различните модели кухни . Така най-бързо и лесно ще получите представа за разликите в цените при различните кухни.