Мисия Баня 2018

Гледайте новия сезон на Мисия Моят Дом от 1-ви април, 17:30ч, bTV Action. Започваме ремонт на бани с различни размери и оборудване. Ще ви покажем типични ситуации, компетентни решения и съвети. Открийте вашата баня.В новите епизоди на предаването ще покажем типични ситуации, иновативни решения и компетентни съвети за ремонта на всяко едно от помещенията в дома.

http://www.misiamoiatdom.com/tag/мисия-баня-2018


Започваме с поредицата Мисия Баня. Ще ремонтираме различни бани, с различни размери и оборудване. Отново ще наблегнем на правилният начин на работа и ще отговорим на най-често задаваните въпроси, за да улесним  работата на всички, които са се заели с трудната задача – ремонт на баня.


Банята е строго лично пространство. Може би затова сме толкова чувствителни, когато става въпрос за нейния ремонт.
Но днес, разнообразието от качествени продукти, които могат да задоволят всяко индивидуално желание или виждане за удобство и красота, осигурява свободата да избираш. Мисия Моят Дом помага на всеки да направи своя информиран избор.


Ние ще направим ремонтите, а зрителите ще могат да изберат проекта, който най-много им харесва и може да бъде реализиран  в дом им.


Всички проекти ще бъдат качени в сайта на предаването (www.misiamoiatdom.com) и ще бъдат на разположение на всеки, който иска да се възползва от нашите съвети и професионалния опит на нашите партньори. Защото тайната на добрия ремонт е в правилното проектиране.
Гледайте и изберете вашата баня.
Мисия Моят Дом  - всяка събота и неделя от 17.30 часа по бТВ Екшън.