Вградена батерия за управление на душ пита и ръчен душ

В зоната на душа ще монтираме и вградения смесител за управление на душ питата и ръчния душ. Вградените батерии и смесители са изключително елегантни и функционални решения за банята.За да прилепне плътно декоративния капак, трябва да се изреже излишното от кутията на универсалното базово устройство.
Отстранява се предпазния клапан и се монтира вградения смесител.
Всичко необходимо е включено в комплекта.

Капакът на вградената батерия е с вградена изолация и се монтира с месингови дистанционни винтове. Той предпазва от проникване на вода отвън във вградената част на смесителя.
Видимата част включва розетка и ръкохватка, която контролира дебита и температурата на водата. Този вид вграден смесител предлага гъвкавост по отношение на положението на монтиране: смесителят може да се инсталира на разстояние от течащата вода, или пък на друга стена на душ кабината.

Вградената батерия захранва душ питата и ръчния душ. Питата е с размер 300х200 мм. Тя се монтира върху рамо от стената. Ако желаете, душ питата може да се монтира и от тавана, като това трябва да е предвидено при изграждането на водопроводната инсталация.

Подвижната слушалка към вградената батерия е с гладък шлаух с безконечно въртене. Гладкото покритие не позволява на микроорганизмите да се задържат по него.