Душ система с термобатерия и душ пита

Ще монтираме елегантна душ система с двуфункционална душ пита и термобатерия. Душ питата, освен нормалната фукнция има и релаксиращ масаж. Термобатерията на душ системата ни дава постоянна термпература на водата, дори подаването да се променя. Подаването към различните консуматори душ пита, масаж и ръчен душ се определя от копчетата, а силата чрез завъртането им.Монтирахме компактна душсистема с термосмесител.
Температурата на термобатерията се регулира от страни на смесителя. Два от он-офф превключвателите регулират различните функции на душпитата и количеството на подаваната вода, а третият е за ръчния душ. Това, което е интересно, че по този начин вода може да тече и от питата, в двата режима едновременно, и от ръчния душ, който монтираме отляво на височина, която да позволява и използването му за къпане.

Гладкият шлаух за ръчния душ не позволява задържането  микроорганизми по него.
Предвидено е удобно място и за козметиката.
Всички форми на душ системата са заоблени с нежни извивки.

Душа отделихме със стъклен параван, за да предпазим другата част на банята от дирекното мокрене при къпане.

Включването и изключването на водата се извършва чрез натискане на регулаторите. А завъртането им контролира дебита. Така не е необходимо всеки път да нагласявата температурата и дебита на водата. Системата запомня последните нагласени параметри и за следващото пускане на водата – със същата температура,, регулирана от термобатериата и със същия дебит.
Максимално удоволствие и 100% контрол – в това се превъща ежедневното приемане на душ.

Превключването между джет режимите става чрез натискане на бутоните - освежаващ тропически дъжд или релаксиращ масаж.  А завъртането им регулира индивидуалната настройка на налягането.

Душ питата е овална със ширина 360 мм.

Термобатерията осигурява еднаква температура на водата през цялото време на къпане.