Здравейте,
Предстои ми ремонт и обзавеждане на нов апартамент в Бургас и ми се иска да наема фирма или екип, които предлагат комплексни строително-ремонтни услуги. Знам, че излиза значително по-скъпо, но определено не ми се занимава с отделни майстори, които постоянно се оправдават и оплакват от работата на предишния и ежедневно трябва да им висиш на главата, за да свършат нещо в срок. Искам четири-пет човека, които си разбират от работата и работят със съвременни и качествени техники и материали да влязат в апартамента ми и да излязат след месец, когато всичко е готово.
Можете ли някой да ми препоръча такъв екип за Бургас?
Освен това, мислите ли че си заслужава да използвам услугите на интериорен дизайнер? Над половин година с приятелката ми обмисляме и избираме интериора на бъдещото ни жилище и стигнахме до според нас доста добър вариант. Но сега си мисля да потърся помощта на дизайнер да доизчисти идеите.
Знаете ли добри вътрешни дизайнери в Бургас?
Интериорен дизайн/Довършителни работи в Бургас
- demonizator
- начинаещ
- Регистриран: нед юли 27, 2008 1:17 pm
абе брато нямате ли вестници там или фирми що питаш нас за такива работи. аз сам си направих това което казваш и не съм викал майстори щот аман от майстори (с приятели е по лесно). ще кажеш незнам с питане става и за всичко си има решение. потърси някоя строителна фирма те имат такива работници. иначе мога и аз да дойда да ти направя всичко но ще ти излезе скъпо

имам много интересни идеи