остъкление на тераса тип "Хармоника"

Монтиране,изолиране, видове дограми

Потребителски аватар
bobevy_co
начинаещ
Регистриран: нед мар 30, 2008 2:50 pm

остъкление на тераса тип "Хармоника"

Мнение от bobevy_co » нед мар 30, 2008 3:14 pm

здравейте! мислете ли, че е възможно в определен момент да имате тераса /балкон/, а в следващият затворено /приобщено, закрито от прах и мръсотия/ място. следя всички предавания и досега единствено този въпрос не ми се изясни. дали производителите имат решения за затваряне на тераса чрез прозоречна система тип "хармоника", и въобще възможни ли са различни проекти за изпълнение. другият подвъпрос е дали средствата ще обуславят изпълнението, т.е. заслужава ли си да се дадат пари за подобно нещо? :help:

Потребителски аватар
Prodi
любител
Регистриран: чет ное 29, 2007 8:44 pm

Мнение от Prodi » нед мар 30, 2008 8:19 pm

Потребителски аватар
gencho-gealan
специалист
Регистриран: нед фев 17, 2008 9:42 pm

Мнение от gencho-gealan » нед мар 30, 2008 9:22 pm

Да,разбира се в 17-то предаване беше засегната тази тема,макар и не точно по начина,описан от bobevi_co.Там се разглеждаше възможността да се затвори стаята пред терасата с тази врата,тип "Хармоника",а самата тераса да остане открита.Но и затварянето на самата тераса с хармоника е абсолютно възможно.Аз лично съм го правил няколко пъти в моята практика и се е получавало доста успешно.Колкото до подвъпроса дали средствата ще обуславят изпълнението- то това зависи от желанието на самия клиент.Когато той е решил да има на терасата си точно такъв тип остъкляване,то няма проблем да го получи.

Потребителски аватар
gencho-gealan
специалист

Мнение от gencho-gealan » нед мар 30, 2008 9:31 pm

А ето и няколко снимки на такова остъкляване,различно от това в 17-то предаване.Хармониката е отгоре до долу,макар че на терасата може да се монтира и от парапета нагоре.
Изображение

Изображение
Изображение

Потребителски аватар
gencho-gealan
специалист

Мнение от gencho-gealan » нед апр 27, 2008 1:10 pm

Здравейте отново!Ето и няколко снимки на остъклена тераса с хармоника!Това вече е терасата,за която пита bobevi_co!Няма никакъв проблем за такова остъкление,стига финансовата част на въпроса да ги устройва!
Изображение

Изображение

Изображение

Потребителски аватар
galita
начинаещ
Регистриран: вт апр 29, 2008 11:39 am

проблемы с холостыми оборотами

Мнение от galita » вт апр 29, 2008 11:49 am

Сегодня,с утра вспомнил -айны. Это народы. А грузила "с ладошку", они плоские и округлые? Скажи, получается на Азиатском Востоке такое движение тоже есть? У меня очень долго была наша немка. .
Последна промяна от galita на съб дек 26, 2009 3:00 pm, променено общо 4 пъти.

Потребителски аватар
gencho-gealan
специалист

Мнение от gencho-gealan » вт апр 29, 2008 6:13 pm

Здравей,galita!За Пловдив не знам,има много фирми,но дали правят хармоники не съм запознат! :oops: Но,ако оттам не получиш удоволетворителен отговор,няма проблем,свържи се с нас!http://www.gradevi.net В Пловдив лично аз съм направил на няколко адреса дограмата,не е проблем да направим и твоята!Последния,за който се сещам е на бул."Руски" 123. Там,освен,че беше много прашно, беше и шумно,поради което клиента се спря на 6-камерен профил с троен стъклопакет(40 мм)!За всичко останало,което те интересува - на сайта има и и-мейл,така че питай,дай примерните размери,и ако те устройва-обади се!

Потребителски аватар
радостина
начинаещ
Регистриран: нед юни 22, 2008 12:52 pm

Мнение от радостина » пон юли 21, 2008 11:14 am

Генчо, би ли казал какъв е размера на тези прозорци и каква им е цената- за да имаме ориентир.
Благодаря!

Отговори