Ние сме започнали с изолациата 5см. направо върху тухлите. Каква минерална мазилка ще ми прпоръчаш? И какви дюбели зада хванат в тухлата. И евентуално нещо друго ако се сетиш.

Това, което веднага прави впечатление е, че колоните на къщата не продължават на третия етаж - има колони, само до втория. А колоната, която е на втория етаж е изнесена с около 5см извън колоната от първия етаж. Също и самата зидария е изнесена по този начин. Защо е направено така? Да не би третия етаж да е пристрояван по-късно или къщата е правена на етапи? Предполагам, че първия етаж ще се отдели с ръб и вторият ще настърча над него.radi написа:Здравей! Може ли да си кажеш мнението за тази къща от снимката.
Ние сме започнали с изолациата 5см. направо върху тухлите. Каква минерална мазилка ще ми прпоръчаш? И какви дюбели зада хванат в тухлата. И евентуално нещо друго ако се сетиш.
Мале, мале KIBRIT, току що ти виждам поста! По някакъв начин съм го пропуснал преди.KIBRIT написа: Ще съм доволен на конкретна оферта за работа/без дограмата/ !
Дали,SHL ще се наеме с това ?
SHL написа:Цената за 15м2 с материали на Вебер и добра работа ще струва 975лв.LadyBird написа:Може ли още една консултация? Според вас колко
е нормално да струва изолацията на балкона на снимката (с климатиците).
Цялата квадратура е около 15-20кв.м. без да вадя прозорците, които
са грубо около 7кв.м.? Говоря за 6см.EPS и силикатна мазилка.
Отчаяна съм, днес дойде един майстор на оглед и каза цена, която е
4 пъти по-висока от тази, която аз предполагах.
Здравейте занимавам се с това прословуто саниране от 4 год.Съветвам всички който имат подобни проблеми да се консултират с няколко фирми и тогава да взимат решение коя бригада или фирма да се заеме с тяхното саниране.Относно тераската кято е около 8.25м2 би трябвало да ви струва от 313лв. до 400 в зависимост от системата изолация.Дали тя е Weber,Baumit, Austroterm и т.н.KIBRIT написа:И моят проблем е сходен с този на LadyBird.
Аз все още не съм започнал балкона на панелката,но много ми допада идеята от http://www.misiamoiatdom.com/index.php?page=tvshow2_3,на предаването "Мисия моят дом".
Питам се,колко ли ще ми струва,при положение,че балкона ми е 3,30/2,60,а самата дограма-2,10/1,50 ?
Живея на 2етаж,ако има значение.
Ще съм доволен на конкретна оферта за работа/без дограмата/ !
Дали,SHL ще се наеме с това ?
Ако ще и от "Мерцедес" да са материалите, зависи кой ги поставя. Дали се спазват процедурите по слагането на топло изолацията.lion написа:SHL написа:Цената за 15м2 с материали на Вебер и добра работа ще струва 975лв.LadyBird написа:Може ли още една консултация? Според вас колко
е нормално да струва изолацията на балкона на снимката (с климатиците).
Цялата квадратура е около 15-20кв.м. без да вадя прозорците, които
са грубо около 7кв.м.? Говоря за 6см.EPS и силикатна мазилка.
Отчаяна съм, днес дойде един майстор на оглед и каза цена, която е
4 пъти по-висока от тази, която аз предполагах.браво колега така се изкарват пари цели 65 лв. за квадрат.То май с Baumit ще излезе по ефтино?
Малко са ти тези 4 ри години, ако твърдиш, че за 313 лв. ще и струва терасата. Може и до 250лв. да я докара цената, но именно това което ти пишеш ще се получи падаща, мухлясваща изолация. Моля те, не се причислявай към тези наши колеги.lion написа:Здравейте занимавам се с това прословуто саниране от 4 год.Съветвам всички който имат подобни проблеми да се консултират с няколко фирми и тогава да взимат решение коя бригада или фирма да се заеме с тяхното саниране.Относно тераската кято е около 8.25м2 би трябвало да ви струва от 313лв. до 400 в зависимост от системата изолация.Дали тя е Weber,Baumit, Austroterm и т.н.KIBRIT написа:И моят проблем е сходен с този на LadyBird.
Аз все още не съм започнал балкона на панелката,но много ми допада идеята от http://www.misiamoiatdom.com/index.php?page=tvshow2_3,на предаването "Мисия моят дом".
Питам се,колко ли ще ми струва,при положение,че балкона ми е 3,30/2,60,а самата дограма-2,10/1,50 ?
Живея на 2етаж,ако има значение.
Ще съм доволен на конкретна оферта за работа/без дограмата/ !
Дали,SHL ще се наеме с това ?за това внимавайте не вярвайте на всеки който изказва компетентно мнение.
Лично ние вече половин година се занимаваме с апартаменти с така наречената падаща,мухлясваща изолация направена от наши компетентни колеги. Желая ви успех.