некоректни строители и фирми

Изолации,покрития, водоотичане

Потребителски аватар
tmoni
начинаещ
Мнения: 1
Регистриран: нед сеп 13, 2015 12:02 pm

некоректни строители и фирми

Мнение от tmoni » нед сеп 13, 2015 12:28 pm

Започнахме ремонт на покрив/сваляне на старите керемиди ,подмяна единични летви, които са за смяна и нареждане на нови керемиди/ с фирма КСП-7 Стара Загора с управител и съответно майстор Костадин Сабов Пандуров.Дадохме капаро и закупихме материалите и одисеята започна. Въпросния майстор Коцето не знае от къде да започне, как да започне, няма никакви инструменти - поиска ни стълба ,рулетка и др.Както и да е нареди два реда керемиди, летви имаше няколко засмяна ,но не бяха сменени.Двата реда керемиди бяха наредени в стил "дунавски вълни".Изгонихме го да си ползва капарото със здраве.Пиша тук за да няма други които да излъже.Въпросната фирма се занимава със всичко строителство, покриви,огради, дограма и др.Не се хващайте на въдицата на такива некоректни фирми и майстори.

Потребителски аватар
Luna
напреднал
Мнения: 226
Регистриран: нед дек 14, 2008 10:35 am

Мнение от Luna » вт сеп 15, 2015 1:02 pm

Според мен за такива ремонти задължително фирмата трябва да е сертифицирана от съответния производител на керемиди. Това означава, че ще знае как се работи с продукта. Всеки вид керемиди си има определена технология. Не е просто правене на покрив.

Потребителски аватар
CR7
начинаещ
Мнения: 1
Регистриран: пон май 16, 2016 11:58 pm

Владимир Росенов Кръстев - измамник

Мнение от CR7 » вт юни 07, 2016 5:57 pm

Владимир Росенов Кръстев роден в Асеновград 1974 г. - класически измамник.

Много компетентно и убедително убеждава как ще свърши работата, и като вземе капарото - изчезва.

Типичен измамник!
Последна промяна от CR7 на чет юли 25, 2019 6:32 am, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
tenko
начинаещ
Мнения: 1
Регистриран: ср ное 23, 2016 3:30 pm

Костадин Пандуров измамник псевдо строител от Стара Загора

Мнение от tenko » ср ное 23, 2016 4:26 pm

Първо искам да благодаря на колегата , че най-после някой е дал полезна информация за този измамник Костадин Събов Пандуров. Това ще помогне на много други да се спасят от подобен род мошеници.
Познавам добре въпросното лице Пандуров , сърбал съм му попарата преди време.След злополучният ремонт сътворен от него, бях принуден да наема истински майстори, които да завършат строежа.Така платих двойно за целият ремонт и се загубих много време. Всичко това ми се случи защото се доверих на един изключително некомпетентен, крайно мързелив мазен измамник. При него има уникално съчетание от некадърност, безотговорност и нахалство.По зле е и дори от най-лошите майстори строители, защото на него ръцете просто му пречат когато прави жалки опити да се занимава с определена работа.
Обичайно обикаля обекта с цигара и чаша кафе в ръка и с мазни и гръмки лъжи омайва клиента , а получи ли капаро или цялата сума за даден ремонт се покрива и прилага друга тактика.
Започва да търси майстори, които да работят евтино и не го познават какво измамно същество е. Следват едни гръмки обещания –„Вие знаете ли колко много работа имам за вас „. Продължава да ги обработва с лъжи, че едва ли не ще станат милионери покрай него. Много хора притиснати от безработица се връзват и започват да му работят.
Сега идва ред на най-любимият му номер, отива при клиента и започва с думите: „ Гледай какво става, хората работят здраво, трябва да оправим всички пари защото знаеш ли колко други обекти имам и всички чакат да им плащам". Така той си получава парите и се покрива веднага. Майсторите свършват своята работа и не получават нищо, пият една студена вода и псуват Коцето, но пари няма.В най-добрия случай може да им е дал по 20 лева в началото и остават само с тях.
Този измамник си сменя телефона през няколко месеца за да му изгубят дирите и клиентите и работниците.Сега не знам вече какъв му е номера и не ме интересува.Никой не го знае къде живее.Там където е регистрирал фирмата си е имал апартамент преди години, но той отдавна е продаден и всички, комшии, които потърсихме за съдействие се оплакваха, че много хора го търсят тук и то предимно за пари.
Друга запазена марка на Коцето е да краде материали от почти всеки обект, които после влага на следващия и продава на пазарна цена на клиента.Така той краде от всички нас, които сме му се доверили.
ПАЗЕТЕ СЕ ХОРА !!!
Костадин Пандуров и КСП-7 = Големи лъжи и пословична некадърност !!!

Потребителски аватар
slavy_
начинаещ
Мнения: 1
Регистриран: вт авг 15, 2017 8:30 pm

Драгомир Петров - измамник

Мнение от slavy_ » вт авг 15, 2017 8:56 pm

Бих искал да предупредя всички относно лицето Драгомир Петров, представящо се за "майстор" на покриви.
Лицето не е некомпетентно, а престъпно - започва с оферта за решаване на малък проблем, след което умишлено предизвиква нови проблеми и разрушения ... и така, ако може до безкрай!
На 11.08.17 се обърна към представители на нашата кооперация (намираща се в София), че ламарина от покрива е частично откъртена от силен вятър. Наистина имаше такъв проблем, както и вероятност ламарината да падне. Предложи на другия ден да я закрепи и да подмени няколко счупени керемиди около нея; както каза, работа за около час с цена 40 лв. Съгласихме се.
На другия ден резултатът от неговата работа бе незакрепена ламарина и 2 огромни дупки в покрива - около 4 кв.м. Дупките бяха на разстояние около 10 метра една от друга, на два срещуположни ската и много далеч от въпросната ламарина !!!
Според него причината била че покривът е изгнил. Странно обаче, керемидите бяха отстранени и подредени предварително!!! Впоследствие поиска още около 400 лв за ремонтирането им ... след което се оказа че ще трябва да плащаме допълнително още пари, защото е откачил улуците и е направил и други поразии (по негови думи). Обмисляме подаване на жалба в полицията, макар че нещо нямаме доверие на тази институция.
Телефоните на този "майстор" са 0896/973-670 и 0893/987-675
Пазете се !

Потребителски аватар
nassko
начинаещ
Мнения: 1
Регистриран: ср ное 22, 2017 11:59 am

http://tonystroi.com/

Мнение от nassko » ср ное 22, 2017 3:16 pm

Здравейте,

Искам да ви разкажа за горчивия си опит с майстор на топлоизолация.
Преди месец след голямо търсене и серия откази от всички сериозни фирми за топлоизолация успях да намеря един майстор ТониСтрой ЕООД, ЕИК 124708069, който каза, че може да започне веднага, след като подпишем договор и дам 50% от сумата. Така започнаха и проблемите, които са:
1. Каза, че използва само най - качествените материали, а се оказа, че ще използва най - евтините от АНГРО (както и да е, това го приех)
2. Договора, който ми даде да подпишем (след 2 дни разправия) е толкова несъстоятелен, че не знам как да ви опиша. Най - отгоре вместо фирмата и булстат е написано само TONI STROY, когато тръгна да си пише името майстора, написа ТОНИ ГЕОРГИЕВ, а след справка в търговския регистър видях, че управител и собственик е ЮКСЕЛ ИСМЕТ РЕДЖЕБ, 7106228020. Няколко пъти повдигнах въпроса на "ТОНИ ГЕОРГИЕВ" как е истинското му име, защото го чух, че говори на Турски (нямам нищо лошо към турците, просто искам да е честен), но той така и не ми каза, а само ми се смееше.
3. За една седмица хубаво и слънчево време, той налепи само 5 квадрата изолация. Аз му казах, че по новините на НОВА, БТВ и БНТ са казали, че другата седмица цялата ще вали, а той ми отговори, че хората от новините не били Ванга, че да знаят. Оказа се, че хората от новините на НОВА, БТВ и БНТ познаха и следващата седмица валя дъжд, но това не му попречи в дъжда да лепи изолация (нямам думи просто).
4. Бяхме се разбрали да премести водосточната тръба, но после се оказа, че не можел, та аз използвах скелето му и си го преместих и случайно видях, че козирката която ми е сложил над изолацията е с обратен наклон. На следващия ден го попитах защо е така и няма ли да има проблем при един дъжд, той ми отговори, че е направено идеално от него и дава 5 год. гаранция.
5. Между другото през тези 3 седмици сметката набъбна няколко пъти със по 100 - 200 лв., а материалите бяха разпилени из целия ми апартамент.

Както и да е виках си само - да я направи един път тая изолация и да се махне. Така и стана направи 20 квадратни метра изолация за 3 седмици и се махна, но проблемите не се махнаха след него.

На 20.11.2017г., София осъмна със сняг, но още същия ден снега се стопи, а на мен на една от външните ми стени се появиха мокри петна. Веднага звъня на майстора "Тони Георгиев" от великата фирма ТониСтрой ЕООД, която ми е дала 5 год. гаранция, за да му кажа за проблема. След час реши да дойде и да види какво е станало, гледа, гледа, гледа, гледа и каза цитирам "петната образуват триъгълник и не може да са от изолацията, не може да е влезнало вода зад козирката и не знае от какво са, само знае, че не са от изолацията и това е. След 30 мин. спор с него ми каза, че можело да минават тръби от там, което мен ме шокира, защото това първо е външна стена и второ вижда се и с просто око, че там няма тръби и никога не е имало, нито на долния, нито на горния, нито на моя апартамент.

Сега ще се мъча пак Аз да си решавам проблемите, за съжаление, но така ще е докато има такива майстори ще има израза - Пази Боже майстор да ти влезе в къщата.

Това е сайта на пишман майстора с "хиляди квадрати изолация зад гърба"
http://tonystroi.com/

Поздрави,

Потребителски аватар
ANGELI
любител
Мнения: 71
Регистриран: съб авг 07, 2010 7:23 pm

Re: http://tonystroi.com/

Мнение от ANGELI » чет яну 18, 2018 4:16 pm

nassko написа:Здравейте,

Искам да ви разкажа за горчивия си опит с майстор на топлоизолация.
Преди месец след голямо търсене и серия откази от всички сериозни фирми за топлоизолация успях да намеря един майстор ТониСтрой ЕООД, ЕИК 124708069, който каза, че може да започне веднага, след като подпишем договор и дам 50% от сумата. Така започнаха и проблемите, които са:
1. Каза, че използва само най - качествените материали, а се оказа, че ще използва най - евтините от АНГРО (както и да е, това го приех)
2. Договора, който ми даде да подпишем (след 2 дни разправия) е толкова несъстоятелен, че не знам как да ви опиша. Най - отгоре вместо фирмата и булстат е написано само TONI STROY, когато тръгна да си пише името майстора, написа ТОНИ ГЕОРГИЕВ, а след справка в търговския регистър видях, че управител и собственик е ЮКСЕЛ ИСМЕТ РЕДЖЕБ, 7106228020. Няколко пъти повдигнах въпроса на "ТОНИ ГЕОРГИЕВ" как е истинското му име, защото го чух, че говори на Турски (нямам нищо лошо към турците, просто искам да е честен), но той така и не ми каза, а само ми се смееше.
3. За една седмица хубаво и слънчево време, той налепи само 5 квадрата изолация. Аз му казах, че по новините на НОВА, БТВ и БНТ са казали, че другата седмица цялата ще вали, а той ми отговори, че хората от новините не били Ванга, че да знаят. Оказа се, че хората от новините на НОВА, БТВ и БНТ познаха и следващата седмица валя дъжд, но това не му попречи в дъжда да лепи изолация (нямам думи просто).
4. Бяхме се разбрали да премести водосточната тръба, но после се оказа, че не можел, та аз използвах скелето му и си го преместих и случайно видях, че козирката която ми е сложил над изолацията е с обратен наклон. На следващия ден го попитах защо е така и няма ли да има проблем при един дъжд, той ми отговори, че е направено идеално от него и дава 5 год. гаранция.
5. Между другото през тези 3 седмици сметката набъбна няколко пъти със по 100 - 200 лв., а материалите бяха разпилени из целия ми апартамент.

Както и да е виках си само - да я направи един път тая изолация и да се махне. Така и стана направи 20 квадратни метра изолация за 3 седмици и се махна, но проблемите не се махнаха след него.

На 20.11.2017г., София осъмна със сняг, но още същия ден снега се стопи, а на мен на една от външните ми стени се появиха мокри петна. Веднага звъня на майстора "Тони Георгиев" от великата фирма ТониСтрой ЕООД, която ми е дала 5 год. гаранция, за да му кажа за проблема. След час реши да дойде и да види какво е станало, гледа, гледа, гледа, гледа и каза цитирам "петната образуват триъгълник и не може да са от изолацията, не може да е влезнало вода зад козирката и не знае от какво са, само знае, че не са от изолацията и това е. След 30 мин. спор с него ми каза, че можело да минават тръби от там, което мен ме шокира, защото това първо е външна стена и второ вижда се и с просто око, че там няма тръби и никога не е имало, нито на долния, нито на горния, нито на моя апартамент.

Сега ще се мъча пак Аз да си решавам проблемите, за съжаление, но така ще е докато има такива майстори ще има израза - Пази Боже майстор да ти влезе в къщата.

Това е сайта на пишман майстора с "хиляди квадрати изолация зад гърба"
http://tonystroi.com/

Поздрави,
Трябвало е да проверите по добре сайта, то е хаотичен и не се разбира кое за къде е а от снимките да си представите как работи, на една има подпряна стълба на дограма
Ремонт на покриви
http://angel-stroi.com

Потребителски аватар
dolli
начинаещ
Мнения: 1
Регистриран: вт сеп 11, 2018 9:27 pm

"ЕМИ 24" ЕООД и "Стив 14" ЕООД

Мнение от dolli » вт сеп 11, 2018 10:56 pm

тези са рекетьори

Потребителски аватар
m.zgurova
начинаещ
Мнения: 2
Регистриран: съб ное 03, 2018 10:04 pm

Горчив опит с майстор Евгени Цветков (Evgeni Cvetkov)

Мнение от m.zgurova » съб ное 03, 2018 10:28 pm

Здравейте,

Тук искам да споделя своя опит с майстора на покриви Евгени Василев Цветков ( Evgeni Cvetkov ) от Самоков, а именно:

НЕКОРЕКТЕН - така бих определила този човек, "майстор на покриви", който излъга баща ми на 64 години, че ще ремонтира покрива на къщата. Направен е договор на 27.09.2018 за 3325лв с уговорката да мине през нотариус. Парите за ремонта на покрива достигат 7800лв лева, като на Евгени са му дадени 5500лв. До нотариус не се стига. "Майсторчето" Евгени така и не започва да работи по покрива, а изпраща 20 годишни момчета, които незнаят какво правят. Ефекта от ремонта се вижда на снимките. Не докарва всички материали според уговорката. Работата по покрива е едва 5 дни и след това никой не идва да прави нищо вече в продължение на няколко седмици. Започват се уговорки и обещания по телефона, че ще дойде и ще си довърши и поправи недобре извършената работа от неговите общаци, които се учеха на покрива. На 01.11.2018г. идва до къщата с уговорката, че ще се работи по покрива и издебва момент, в който си взима инструментите ,взима направения "договор" и си заминава. Спира да си вдига телефона.Евгени Цветков кара хората да му се доверяват и след това им прибира парите и не прави нищо. Този пост не е с идеята да се обвинява възрастен човек, за това колко е доверчив, а затова повече хора да го видят и да не се опарят от Евгени. Това са сайтовете, чрез които попаднах на неговата обява:
https://evisstroi.alle.bg/
https://stronstroi.alle.bg/

Потребителски аватар
m.zgurova
начинаещ
Мнения: 2
Регистриран: съб ное 03, 2018 10:04 pm

Горчив опит с майстор Евгени Цветков (Evgeni Cvetkov)

Мнение от m.zgurova » съб ное 03, 2018 10:38 pm

Здравейте,

Тук искам да споделя своя опит с майстора на покриви Евгени Василев Цветков ( Evgeni Cvetkov ) от Самоков, а именно:

НЕКОРЕКТЕН - така бих определила този човек, "майстор на покриви", който излъга баща ми на 64 години, че ще ремонтира покрива на къщата. Направен е договор на 27.09.2018 за 3325лв с уговорката да мине през нотариус. Парите за ремонта на покрива достигат 7800лв лева, като на Евгени са му дадени 5500лв. До нотариус не се стига. "Майсторчето" Евгени така и не започва да работи по покрива, а изпраща 20 годишни момчета, които незнаят какво правят. Ефекта от ремонта се вижда на снимките. Не докарва всички материали според уговорката. Работата по покрива е едва 5 дни и след това никой не идва да прави нищо вече в продължение на няколко седмици. Започват се уговорки и обещания по телефона, че ще дойде и ще си довърши и поправи недобре извършената работа от неговите общаци, които се учеха на покрива. На 01.11.2018г. идва до къщата с уговорката, че ще се работи по покрива и издебва момент, в който си взима инструментите ,взима направения "договор" и си заминава. Спира да си вдига телефона.Евгени Цветков кара хората да му се доверяват и след това им прибира парите и не прави нищо. Този пост не е с идеята да се обвинява възрастен човек, за това колко е доверчив, а затова повече хора да го видят и да не се опарят от Евгени. Това са сайтовете, чрез които попаднах на неговата обява:
https://evisstroi.alle.bg/
https://stronstroi.alle.bg/

Потребителски аватар
Партизанко77
начинаещ
Мнения: 1
Регистриран: пет мар 08, 2019 9:23 pm

Лоша фирма за изолация

Мнение от Партизанко77 » пет мар 08, 2019 9:35 pm

Изключително безотговорни и некоректни http://alp-vision.com/
Само обещания и сладки приказки по време на огледа и когато дойде време да правим изолацията се почна. Омотаване по телефона и отлагане, а след това момчето ,,шеф,, спря да ми вдига телефона и така не можах да си направя изолация.

Потребителски аватар
Sisi.k
начинаещ
Мнения: 1
Регистриран: чет сеп 19, 2019 11:33 am

Re: некоректни строители и фирми

Мнение от Sisi.k » чет сеп 19, 2019 11:44 am

Партизанко77 написа:
пет мар 08, 2019 9:35 pm
Изключително безотговорни и некоректни http://alp-vision.com/
Само обещания и сладки приказки по време на огледа и когато дойде време да правим изолацията се почна. Омотаване по телефона и отлагане, а след това момчето ,,шеф,, спря да ми вдига телефона и така не можах да си направя изолация.
След като не са ви вдигали телефона, защо не потърсихте други майстори? До колкото разбирам, нито са ви взели парите, нито са ви измамили по някакъв начин. Просто са решили да не поемат вашия обект, който явно не е представлявал интерес за тях. Аз лично съм ползвала услугите им за монтаж на топлоизолация и на двата ми апартамента и съм много доволна страхотни професионалисти са, работят бързо, качествено и чисто.

Отговори