Депрон
- profistroi
- любител
- Регистриран: нед дек 02, 2007 9:06 pm
Профи, разбира се, е прав, че изолиращите свойства на тънката изолация са "тънки". Ама по-същественото е дали изобщо трябва да прибягваш до вътрешна изолация. В постоянно обитавани домове решително трябва да се отдаде предпочитание на външната. Вътрешната се използва при рядко отоплявани сгради, например вили.
- profistroi
- любител
- Регистриран: нед дек 02, 2007 9:06 pm
Съгласен с тебhygro написа:Профи, разбира се, е прав, че изолиращите свойства на тънката изолация са "тънки". Ама по-същественото е дали изобщо трябва да прибягваш до вътрешна изолация. В постоянно обитавани домове решително трябва да се отдаде предпочитание на външната. Вътрешната се използва при рядко отоплявани сгради, например вили.
Правих си панелката с вътрешна изолация 2 см от EPS-а
Стените се изправиха а и разликата в температурата е налице
Градусите се качиха с 4 за сравнение с други зими
Но че депрона няма да качи и половин градус това е ясно
Гледам тъй като не могат да му намерят приложения, а явно имат залежи са започнали да го набутват под ламинираните паркети като изолация но и това според мен е несериозно
депрона е супер изолация
Казвам го от опит! Аз нямах възможност за друга по-дебела изолация затова го взех с доста съмнения!Поставих го на северната страна с С200 лепило! Не е мръднало и за разлика от другата северна страна на детската стая се държи доста по-добре! Така че философи много както и МАЙСТОРИ но вземай инфо от тези с опит!Успех

Първата ми изолация е депрон -в кухнята и трапезарията на вторият ми етаж,който е изграден с тухли четворки.Впоследствие не само се елиминира мухъла,но и значително се подобри климата в стаята.Поставих и таванни плочи изолационни и ефекта се умножи на топлоизолирането.Безрезултатно със съпругата ми "рекламираме" депрона,но който е бил в къщи през зимата е напълно съгласен с нас.С депрон налепих и стените в 32кв.м. ми хол със северно изложение -и там ефекта беше същият.
Искам дебело да подчертая, че на много места, като попитате за Депрон, щи ви предложат менте.
Въпреки че познавам вносителя, бях един от тези минати клиенти - просто ми трябваше 1 лист и не си струвеше да го безпокоя.
Попаднах на абсолютен боклук, който ми пробутаха вместо Депрон.
Така че преди да тръгнете да купувате се убедете, че сте попаднали на дистрибутор!!! Тях ще намерите ето http://www.depronbg.com
Въпреки че познавам вносителя, бях един от тези минати клиенти - просто ми трябваше 1 лист и не си струвеше да го безпокоя.
Попаднах на абсолютен боклук, който ми пробутаха вместо Депрон.
Така че преди да тръгнете да купувате се убедете, че сте попаднали на дистрибутор!!! Тях ще намерите ето http://www.depronbg.com