Въпрос с вътрешна топлоизолация

Разновидности, материали, технологии

Потребителски аватар
indzhova
начинаещ
Мнения: 2
Регистриран: чет юни 20, 2019 1:10 pm

Въпрос с вътрешна топлоизолация

Мнение от indzhova » чет юни 20, 2019 1:20 pm

Взехме си апартамент, в който на вътрешните стени е направена топлоизолация със стиропор. Въпроса ми е от какъв материал е направена плоскостта над стиропора? Искаме да я махнем, тъй като стой вдлъбнати.


Изображение

Изображение

Благодаря предварително.

Потребителски аватар
tmilanov
напреднал
Мнения: 649
Регистриран: съб ное 24, 2012 12:17 pm

Мнение от tmilanov » чет юни 20, 2019 9:45 pm

Госпожо indzhova, опитвам се да отворя снимките, но линка ме води повторно в сайта на \"Мисия моят дом\". Няма как да видя какво стоЙ над стиропора. Доколкото знам в българския език когато буквата \"и\" е с ударение се подразбира от само себе си. По начина по който сте изписали думата означава, че заповядвате на някого да \"замръзне на мястото си\". Може и да съм прост работник, но се дразня когато образовани хора парадират с неграмотността си. Хайде, моля, ако обичате, покажете снимките и обяснете по-точно какво точно Ви интересува или какво Ви притеснява! Иначе няма как да разберем ние, простосмъртните и простите какво Ви вълнува и още по-малко да Ви помогнем. Защото иначе, ако продължавате да казвате стой на плоскостта (каквато и да е тя), може би и да Ви изпълни заповедта, и да стои мирно до следващата заповед.

Потребителски аватар
indzhova
начинаещ
Мнения: 2
Регистриран: чет юни 20, 2019 1:10 pm

Мнение от indzhova » чет юни 20, 2019 10:38 pm

tmilanov написа:Госпожо indzhova, опитвам се да отворя снимките, но линка ме води повторно в сайта на \\"Мисия моят дом\\". Няма как да видя какво стоЙ над стиропора. Доколкото знам в българския език когато буквата \\"и\\" е с ударение се подразбира от само себе си. По начина по който сте изписали думата означава, че заповядвате на някого да \\"замръзне на мястото си\\". Може и да съм прост работник, но се дразня когато образовани хора парадират с неграмотността си. Хайде, моля, ако обичате, покажете снимките и обяснете по-точно какво точно Ви интересува или какво Ви притеснява! Иначе няма как да разберем ние, простосмъртните и простите какво Ви вълнува и още по-малко да Ви помогнем. Защото иначе, ако продължавате да казвате стой на плоскостта (каквато и да е тя), може би и да Ви изпълни заповедта, и да стои мирно до следващата заповед.
Извинявам се за "невинната" грешка, която толкова ви обезпокоЙ, а и накърни душевно господин " прост работник" . От гледна точка на снимките, на мен си ги отваря прекрасно. Просто явно форума не възприема формата от телефона ми.
Изображение

Изображение

Отговори