проблем с влагата
проблем с влагата
Здравейте значи имам приземен етаж и канализация в непосредствена близост до него предполагам ,че от там идва влагата къщата е така като се нанесох има влага по цялата страна докадето стига канализацията защото е успоредна на нея и стига до някъде по страничната стена явно се просмуква до там има ли начин да изолирам стената от вътре с някаква мазилка и да реша проблема с влагата благодаря предварително 

Ами предполагам .че е във тръби няма във какво друго да е ама бяха ме посъветвали тук да я преместя и ще си реша проблема обаче няма място на къде да я преместя затова ми трябва съвет как да я направя на ново и какво да се използва за да спра просмукването на влага към къщата има една стена граничеща със банята която има мухъл и незнам дали от там не се овлажнява ама не ми се вярва да пълзи по цялата друга стена която е перпендикулярна на нея със намерение съм да махна от банята всичко и да я хидро изолирам и тогава плочки и другите работи да се наслагат и после за канализацията отвън която е в непосредствена близост до стената на къщата благодаря предварително.