много хубаво
Ремонт на баня
- vencislava33
- начинаещ
- Регистриран:пон авг 17, 2015 12:32 am
- iliqnadenkova
- начинаещ
- Регистриран:съб авг 29, 2015 10:05 pm
- v.gospodinova
- начинаещ
- Регистриран:пон дек 05, 2022 2:21 pm
Re: Ремонт на баня
Здравейте!
Правим ремонт с мъжа ми в банята и търсим обзавеждане на приемливи цени, но дизайнерски и добре изглеждащи.
От един месец търсим душ системи или хидромасажни панели, избора е голям, конкуретни са и цените. Попаднах на PanelBG - https://panelbg.com/. Сравнявайки цените, горе долу са ниски, изглеждат луксозно, гледам дори и предлагат 14 дни тест период, 12 месеца гаранция, че и безплатна доставка до офис на Спиди...
Търся мнения. Някой поръчвал ли е от сайта? Препоръчайте и други места, моля.
Благодаря предварително!
Правим ремонт с мъжа ми в банята и търсим обзавеждане на приемливи цени, но дизайнерски и добре изглеждащи.
От един месец търсим душ системи или хидромасажни панели, избора е голям, конкуретни са и цените. Попаднах на PanelBG - https://panelbg.com/. Сравнявайки цените, горе долу са ниски, изглеждат луксозно, гледам дори и предлагат 14 дни тест период, 12 месеца гаранция, че и безплатна доставка до офис на Спиди...
Търся мнения. Някой поръчвал ли е от сайта? Препоръчайте и други места, моля.
Благодаря предварително!
"ОТ ВЪЗМОЖНОСТИ КЪМ ПОСТИЖЕНИЯ"
Езиков Център Асториа Груп
Езиков Център Асториа Груп
Госпожо v.gospodinova, както забелязвам самата Вие сте информирана много по-добре от всички останали участници, активни и неактивни във форума. Хайде, ако обичате споделете какво точно искате, за да се знае от останалите нас - простосмъртни какво да Ви предложим или споделим. В общи приказки, благодарение на скромния си опит мога да Ви кажа, че тези, които сте видели на сравнително ниски цени са китайско производство и срока им на годност е докато излязат от магазина. Но проблем няма, купувайте това, което Ви е харесало, но не се надявайте, че стоката, която сте си избрали ще надживее гаранционния срок.
Желая Ви успех!
Желая Ви успех!
В и К ремонти 0898370236

- victoria_plachkova
- начинаещ
- Регистриран:чет яну 12, 2023 1:05 pm
Здравейте, с мъжа ми ще правим ремонт на банята и искаме да си закупим шкаф за баня, но е с нестандартен размер. Къде бихте ни посъветвали да попитаме за изработка?