Майстор/и за Бургас

Tърси и предлага работа
Потребителски аватар
Vichkov
начинаещ
Мнения: 1
Регистриран: пон апр 20, 2015 3:34 pm

Майстор/и за Бургас

Мнение от Vichkov » пон апр 20, 2015 3:51 pm

Здравейте.
Тъй като в последните няколко години се напатих от "майстори" взех решение този път да не се доверявам на мнения от познати,колеги и приятели а да пиша в тематични форуми.

Както става ясно от заглавието търся майстор/и за гр.Бургас. Дейностите, които трябва да се извършат са:

1. Тераса с дължина 7м. Към момента по цялата дължина е монтирана PVC дограма. Маха се старата дограма, иззидва се в края и в средата.Идеята да не е голям стъклопакет както сега а два по-малки.Цялата тераса ще се шпаклова и боядисва.
За тази тераса ще искам и да бъде изнесено електричество - осветление и контакт.

2.Тераса с дължина 3.5м (кухненса в панелен блок).В момента е монтирана PVC дограма, в т.ч. и от страни. Маха се старата дограма, изидва се отстрани.Терасата е с стари плочки на пода и до нивото на дограма. Ще се изкъртят, шпаклова се и се боядисва.Има и отлят плот с дебелина около 2см., който трябва да бъде изкъртен.

3.Външна изолация на тези тераси. Към момента има изолация но по това, което виждам не е от фирма а е "направи си сам". Тъй като апартамента е на последен жилищен етаж, освен от страни изолация (или може би се казва по друг начин) ще трябва да се направи и на тавана.

Надявам се, че стана ясно дологоре за каква работа търся хора. Най-добре ще е една бригада да направи всичко, но ако няма възможност ще се търсят други варианти.

Ако бюджета позволи след приключване на по-горе изброените дейности може да се обсъди и още друга работа.

С молба за препоръки ,а майстори, фирми и бригади.

Благодаря предварително.

Отговори