Здравейте!
Имам апартамент, но е преходен. Има стая с кухня и преход към спалня. В целият апартамент има две стени, който са вътрешни от гипсокартон. Трябва да избегна прехода на всяка цена. Моля Ви помогнете ! Как ли не го мислих, но не му разбирам и не се получава. Познати разбиращи от строителство казват, че няма как да стане. Прилагам схема и много се надявам на някакви идеи
Избягване на преход
Ако очертанията в черен контур са стените от гипс картон, имате една възможност, която може да не Ви допадне, но предполагам, че е единствения възможен вариант.
Със синьо съм скицирал новата стена, която ще бъде от гипс картон, както са настоящите. Тя се явява както виждате на мястото на дивана.
С бял цвят съм изтрил част от стената на спалнята за да придобиете представа къде да преместите вратата, а с черен цвят умишлено съм "надраскал" неколкократно, за да забележите че трябва да "затворите" - зазидате съществуващата врата.
Дано съм Ви бил полезен!
Успех!
Със синьо съм скицирал новата стена, която ще бъде от гипс картон, както са настоящите. Тя се явява както виждате на мястото на дивана.
С бял цвят съм изтрил част от стената на спалнята за да придобиете представа къде да преместите вратата, а с черен цвят умишлено съм "надраскал" неколкократно, за да забележите че трябва да "затворите" - зазидате съществуващата врата.
Дано съм Ви бил полезен!
Успех!
В и К ремонти 0898370236