Кухненски шкафове и модули за кухня

Тук може да обсъждате всичко, извън темата на останалите секции, стига то да не противоречи на правилата на форума
Потребителски аватар
hideboom
начинаещ
Мнения: 9
Регистриран: ср окт 27, 2021 3:43 pm

Кухненски шкафове и модули за кухня

Мнение от hideboom » вт фев 15, 2022 12:55 pm

Какви са предимствата на модулните кухни?
Изборът относно кои и какви https://kuhnia.bg/shop/1/standartni-moduli-za-kuhnya/ да включите в интериора на своята кухня зависи изцяло от вас и собствените ви вкусове и предпочитания. Модулните кухни се славят с множество предимства – те са здрави, разнообразни по дизайн и биха могли чудесно да паснат на помещението ви, независимо от неговите размери и архитектурни особености. Заложете на това решение, ако желаете да постигнете раздвиженост в дизайна и имате свое виждане относно точните места на шкафовете, рафтовете и чекмеджетата.
Нашите предложения
От Kuhnia.bg предлагаме богато продуктово разнообразие от модулни кухни на достъпни цени, осигуряващи всички необходими елементи както от горния, така и от долния ред. Нашите кухни са предназначени както за свободностоящи, така и за вградени уреди. Съвместими са с различни по размер помещения, както и с множество допълнения като аксесоари, мивки, батерии.

Едно съществено предимство, касаещо нашите модулни кухни, е фактът, че те пристигат при вас сглобени и готови директно да бъдат поставени и монтирани.

Освен това, нашият екип разчита на наистина качествените материали при изработка – модулните ни кухни са създадени от 18мм ПДЧ за корпусите. Това осигурява на вашата кухня една завидна стабилност и устойчивост – това е от съществено значение за дългогодишата възможност за ползване.

Нашите модулни кухни позволяват различни съчетания – бихте могли да се снабдите с долен ред в дървесен декор, а горният да бъде издържан в цвят бял гланц. Комбинирането на различни кухненски модули е нещо, което със сигурност ще спомогне при раздвижването на дизайна на помещението.

Потребителски аватар
Tsveti2023
начинаещ
Мнения: 1
Регистриран: пон окт 16, 2023 9:22 pm

Re: Кухненски шкафове и модули за кухня

Мнение от Tsveti2023 » пон окт 16, 2023 9:30 pm

Здравейте,
и модулните шкафове на mebelima.com също не отстъпват на цена и качество.
https://mebelima.com/product-category/selena/

Отговори