котле ГАЛАН ток
Още ли има хора дето си мислят, че това котле е икономично.Ама не се залъгвайте бре хора.По рано писах във форума, че имам монтирано такова котле и нищо не става.И при Ради ходих и той самият ми каза, че по добре не може да бъде.просто няма такова чудо.Икономията е най много до 5% по малко от обикновен електрически нагревател даже се съмнявам, че и тази икономия прави.Просто не се залъгвайте с глупости и да си измисляте теории(друг е въпроса ако някой иска да върти бизнес с това).
- georgibankov
- начинаещ
- Регистриран: нед мар 07, 2010 1:25 pm
- georgibankov
- начинаещ
- georgibankov
- начинаещ
- georgibankov
- начинаещ
здравеите ,одавна чета тези мнения аз имам камина с водна риза 5 години се отоплявах на дърва и нямах никакви проблеми.
тази година реших да мина на ток и си вързах към системата един англииски проточен бойлер който е трифазен.
боилера е 9 кв аз го вързах по отделно 3 5 9 направих и табло за управление стермо датчици и така на татък .
апартамента ми е 90кв. м имам 2 радиатора и 2 конвектора,едната стая не я ползвам и там не отоплявах тази година.Сметките ми за ток тази зима бяха ноем150лв, декем 150лв,януари350 ,февруари250 ,март200.
Итерисуваме дали с това чудо ще ми паднат сметките?
нормално плащам около60 лв на месец.
И колко ще ми струва като инвестиция?При полужение че системата ми е направена имам около 20 л вода.
Ще съм ви много благодарен за ихформацията.
тази година реших да мина на ток и си вързах към системата един англииски проточен бойлер който е трифазен.
боилера е 9 кв аз го вързах по отделно 3 5 9 направих и табло за управление стермо датчици и така на татък .
апартамента ми е 90кв. м имам 2 радиатора и 2 конвектора,едната стая не я ползвам и там не отоплявах тази година.Сметките ми за ток тази зима бяха ноем150лв, декем 150лв,януари350 ,февруари250 ,март200.
Итерисуваме дали с това чудо ще ми паднат сметките?
нормално плащам около60 лв на месец.
И колко ще ми струва като инвестиция?При полужение че системата ми е направена имам около 20 л вода.
Ще съм ви много благодарен за ихформацията.