Мнение
от tmilanov » съб мар 30, 2013 11:05 pm
За един парите са много - за този,който ги дава. Но за този, който ги взима, са малко. Според мнението на ЛазарГ, и един мангал от улицата да хванеш, ще ти свърши работата на половин цена. Ама как само ще ти я свършиииии..., ще си проплачеш живота. Майстора, който си викнал ще ти отреже тръбите (с какъв ли инструмент?), след това ще ти нареже резби ( с какъв ли инструмент?), след това ще ти прокара нова инсталация ( с какъв ли инструмент?), а преди да започне да върши всичката тази "лесна" работа, ще трябва да дойде с някакъв транспорт до въпросното място ( с какво ли превозно средство?), във въпросното превозно средство трябва да се сипе гориво (дали пък не е без пари?)!?!? Ами, като е скъпо, моля, направете си го сами ремонта без да харчите никакви средства, че даже не е необходимо да си купувате и резервни части! Тези алуминиеви радиатори колко ли струват, та опряхте до скъпия майстор? Е, как да стане без пари? Навремето си купих винторезка за 350 германски марки, Вече имах "удоволствието" да си купя нови глави за нарязване на резби, защото клиенти ме караха да им нарежа резби на изтъняли от времето тръби. Не помня вече колко ъглошлайфи смених и то все маркови, които трябва да ги купя защото не мога да свърша работата без инструмента "Х", "У" или"Z". И като отида на някой обект, че като вкарам всички инструменти ми се чудят защо толкова много инструменти нося, а като видят как благодарение на инструментите съм свършил работата "за 5(пет) минути" съм взел толкова много пари. Но никой не осъзнава, че съм му спестил време, което също е пари, но ние "великите българи" не знаем да го ценим.
В и К ремонти 0898370236