Мошеник в Дупница -т.нар. Майстор Ради

Отоплителни уреди, инсталации, камини
Потребителски аватар
Деси
начинаещ
Мнения: 1
Регистриран: пет авг 03, 2018 1:22 pm

Мошеник в Дупница -т.нар. Майстор Ради

Мнение от Деси » пет авг 03, 2018 1:47 pm

Ако сте в района на Дупница /Кюстендил - не се захващайте с лицето Радослав Ангелов Кирилов - или т.нар. "майстор Ради" 089 677 04 72 ......
Ще ви мотае с месеци , ще научите цялата му рода , кой кога има абитуриентски балове , рожденни дни , кой е кривоглед , кога е рожденият ден на баба му или годишнина от сватбата на вуйчо му ,,, НО не и да си говорите за РАБОТА . Ще ви мине отпред назад и обратно , ще научите клюки за всичките му клиенти с които работи в момента , НО няма време да се занимава с вас ! Нечистоплътно , хлъзгаво парче ! Разкъсани ,хаотични мисли и невъзможна комуникация !Води със себе си още един на име Бисер.
Стойте далеч >>> трион за нерви !

Потребителски аватар
tmilanov
напреднал
Мнения: 660
Регистриран: съб ное 24, 2012 12:17 pm

Мнение от tmilanov » съб авг 04, 2018 7:47 am

След като сте научили всички клюки за града и рода му не разбрахте ли, че тази "личност" е "търчи-лъжи"?
На мен ми предстои работа в Дупница, но чакам доуточняване относно местоположение на прибори, техника и приспособления в т.ч. и на аксесоари за баня. Договорили сме се, разбрали сме се и чакаме времето подходящо и за двете страни - както на клиента, така и моето. Гласували са ми доверие и място за отстъпване няма. За мен лично, авторитета е по-важен от всичките тези празни приказки, които Ви е натрупвал "майстор Ради".

Отговори