проблем с комина
проблем с комина
Привет на всички във форума,на скоро си монтирах камина с водна риза и имам проблем с тягата на комина.Комина е старичък но добре почистван,на комина сме две печки когато запаля комшиите над мен се опушват здраво,как да увелича тягата на комина.Помагайте! 

по принцип не е редно да са и двете печки на един комин ама ако е хубав комина може да дърпа по слабо ама чак да пуши има нещо друго
виж щом е стар да не би външната му част дето е над покрива да има дупки или пропадна ли тухли
това не се вижда от вън трябва някой да се качи на покрива да го огледа и ако има проблем да се измаже
ако всичко е ок и пак не дърпа може да си купите вентилатор за комин монтира се върху комина
виж щом е стар да не би външната му част дето е над покрива да има дупки или пропадна ли тухли
това не се вижда от вън трябва някой да се качи на покрива да го огледа и ако има проблем да се измаже
ако всичко е ок и пак не дърпа може да си купите вентилатор за комин монтира се върху комина
проблем с комина
Благодаря на отзовалите се ,така забравих да спомена че комина е без преливници т.с общ ,този комин се ползва от две семейства.Гледал съм за пукнатени добре е,добре ако сложа вентилатор няма ли да се получи нещо като тапа когато не нужен.