Мнение
от alfmania » съб сеп 06, 2008 10:38 am
Имах случай в който пенсиониран даскал се правил на водопроводчик в центъра на София при една позната на моя приятелка работеща в "Софийска вода". Човека е трябвало да смени при това незаконно спирателен кран преди водомера на подцинкован щранг който 95% беше скрит зад фаянсова и циментова облицовка на стената. При това положение на всеки е известно, че луфта е малък. След като свалил крана със стар стандарт, той не могъл цял ден да закрепи новият и накрая ги оставил без вода и си тръгнал след като взел парите разбира се. Обадиха ми се в момент в който колегата празнуваше рожден ден на сина си. Но нашата професия ни задължава да не оставяме хората без вода и след обаждането потеглихме веднага и до половин час въпреки натовареното движение пристигнахме и за около 50 мин. отсранихме аварията. Разбира се хората бяха доволни. Но всяко нещо си има цена сумата за един кран след 17:00ч. и спешно разбира се им излезе 80лв., но ние си ценим труда и за едни може да работим скъпо и да са недоволни за други работим качествено и остават доволни като сами ни давата и повече от това което искаме. Така, че цената се определя от това, което си готов да пожертваш, според социалния статус на клиента и неговите възможности(много пъти сме правили отсъпки дори сме работили и без пари), на базата на разходите които си направил или ще направиш(било телефони разговори, ходенето за снабдяване на части, амортизация на инструменти..и др.), времето, за което ще извършиш услугата, степента на трудност(защото един кран може да се смени и за 5мин., но може и за 5 часа. Това общо взето са нормативите по които аз и моят колега определяме цената. Много пъти съм получавал обаждане "Колко ще ми вземеш за смяна на един водомер, нали знаеш дребна работа за 5 мин." отговарям "Щом е дребна и ти преценяваш, че е за 5 мин. свърши си я сам". Когато ми се обадят аз първо отивам оглеждам, обяснявам какъв е проблема и какви възможни други проблеми може да възникнат евентулно при решаването му, давам приблизително време за работа и приблизителна цена, но не окончателна, като обяснявам, подробно за какво плаща клиента-части, труд, други разходи и т.н.Накрая давам гаранция за положения труд който при мене е 6 месецакакто и безплатна профилактика през това време. Така трябва да постъпва един майстор, всеки друг начин или приказки от сорта "О, аз там съм бил там съм работил, така и така съм се справял, аз едвали не съм най-големия, аз мога всичко, аз ...аз и пак...аз...." както и "сипи една ракия" са едни от начините да познаеш човека бива ли го или не. Това е душа дано си ме разбрала как да се предпазваш от лоши майстори, трябва да изпитваш нещата, да разпитваш как ще стане, и ако човека се изнервя и не ти отговаря, значи не е никакъв майстор, а шарлатанин. Аз съм се сблъсквал с много такива шарлатани, въпреки, че съм само на 27години. Лъгали са ме докато например ми монтират климатика или съм търсел помощник майстори за обект изобщо имам опит в тая сфера и ми е ясно за какво става дума и те разбирам, но ако се всушаш в моята практика и процедури които извършвам с клиентите си, които ме ценят(не,че се хваля), ще се отървеш от шарлатаните.УСПЕХ!!!
Няма начин, да няма начин, за този, който умее, знае, упорит е и най-вече оптимист!!!