Търся обзавеждане за спалня
Търся обзавеждане за спалня
От къде може да закупя обзавеждане за спалня на по-достъпни цени
oзавеждане за спалня
аз се обзаведох http://www.uzunovauto.com
Последна промяна от itan на вт юни 11, 2013 8:53 pm, променено общо 1 път.
Мебели за спалня
Здравейте,
миналата година бях се сблъскала със същия проблем, търсех качествено обзавеждане за спалнята на ниска цена. Потърсих мнения и съвети във форуми, след което ми предложиха няколко сайта, от които бях впечетлена, имаше голям избор на спални и при това на достъпна цена, тогава си казах край, до тук с търсенето. Ето и сайтовете : www.mebeliarena.bg www.mebeli1.online www.venus.bg www.mebeli-beta.com
Това са сайтовете, аз поръчах от мебели арена, доставката пристигна за по-малко от седмица, надявам се да съм помогнала.
Поздрави!
миналата година бях се сблъскала със същия проблем, търсех качествено обзавеждане за спалнята на ниска цена. Потърсих мнения и съвети във форуми, след което ми предложиха няколко сайта, от които бях впечетлена, имаше голям избор на спални и при това на достъпна цена, тогава си казах край, до тук с търсенето. Ето и сайтовете : www.mebeliarena.bg www.mebeli1.online www.venus.bg www.mebeli-beta.com
Това са сайтовете, аз поръчах от мебели арена, доставката пристигна за по-малко от седмица, надявам се да съм помогнала.
Поздрави!
- domgradina
- начинаещ
- Регистриран: съб юни 17, 2017 5:44 pm
Някой майстор
Най-изгодно ще ти е да хванеш някой познат и с него да разграфите шкафовете и да закупите парчетата плоскости и да ги сглобите. Или да наемеш някой за това, иначе в магазин цената се удвоява или утроява
- iliqnadenkova
- начинаещ
- Регистриран: съб авг 29, 2015 10:05 pm
Ние си взехме оттук https://www.intermatrak.com/legla-i-spalni . Намират се евтини, ако се поразровите, но пък качеството си е качество.
Госпожо или госпожице iliqnadenkova, защо не погледнете датата на темата от кога е въпроса, ами изпълнявате ролята на червената шапчица, която си е забравила шапката и е споделила с вълка какво представлява?
Ако и тази приказка не Ви е позната, значи наистина сте велика червена шапчица!
Ако и тази приказка не Ви е позната, значи наистина сте велика червена шапчица!
В и К ремонти 0898370236
- iliqnadenkova
- начинаещ
- iliqnadenkova
- начинаещ