Здравейте,
Реших да си купя нов матрак. В момента обаче се колебая от коя марка да е, тъй като на пазара вече има доста, а аз искам да съм сигурен, че купувам матрак, който да ми върши работа поне 4-5 години. Вчера, като бях на кафе, стана дума за матраци и един приятел ми каза, че матраци ТЕД били добри, той имал такъв, давали голяма гаранция и бил доволен. Аз все още се колебая и искам да чуя и други мнения. Искам да отбележа, че бих желал матракът да е пружинен.
Покупка на матрак
Е, ти пък - пружинен матрак не можел да издържи 4-5 години - ако не си 150 кг. и не скачаш всеки ден на него - мисля че няма да има проблем. Аз съдя по моя - купих си Фаворит, да, точно така, Фаворит се каваше, на ТЕД преди 4 години и досега не е мръднал. Тогава като си го купувахме продавачката ни казваше, че това било модерната технология - всяка пружинка била отделно от другите и това ни впечатли с жената. Е, пробвахме го естествено още в магазина - лягахме на различни модели и марки, ама този най-ни "пасна" и като цена и като усещане. Ама то е и въпрос на вкус - тогава момичето ни каза и това съм запомнил - матрак като се купува се пробва задължително - това ми е и съвета към теб - тръгвайте с твоята по магазините и така ще изберете. Е и марката е важна - да е утвърдена ... да може после ако стане нещо да има от кой да си поискаш гаранцията, че то в днещно време толкова еднодневки и фирми и продукти има ... Хайде успех!