камината във всекидневната
камината във всекидневната
Можете ли да ми дадете идеи и снимков материал за кът около камината.Подът в стаята,в която е разположена ще бъде от ламинат,а мястото под нея да бъде с плочки.Можете ли да ми дадете дизайнерски идеи за начина,по който да бъде изпълнено.Зад самата камина,на стената,смятаме да облепим с плочки,имитация на камък.Това ми идва като идея,но нито съм запозната с материалите,които могат да бъдат използвани,знам,че имитацията на камък не е плочка,а някакъв друг по-лек материал.Всъщност,надявам се сте разбрали как искам да изглежда горе-долу,сега ще се радвам на свежа помощ.Предварително Благодаря!
Каминат
http://dekoraciq.dir.bg/_wm/gallery/index.php?dlimit=32&p=1&df=17&dflid=3
Релефна мазилка(декорация тип стара мед,тип хамелеон,с променящ се цвят)
С възможност за външно (екстериорно)полагане

Релефна мазилка(декорация тип стара мед,тип хамелеон,с променящ се цвят)
С възможност за външно (екстериорно)полагане

- veronikadineva
- начинаещ
- Регистриран: пон мар 30, 2009 12:40 pm
Здравейте:)
на мен също ми престои облицоване на камина. Аз съюо ще облепя стената отзад з изклуствен камък, струва ми се много по-стилно от мазилката. Вече гледах такива камъни, има голямо разнообразие на видове и цветове. камъка като материал си пасва идеално с камината.
Аз имам друг проблем - триабжа да закрия самата камина, за да не се вижда печката и не мога да намеря никъде гипсфазер. някои знае ли къде мога да намеря такъв в Пловдив?
Благодаря предварително.
на мен също ми престои облицоване на камина. Аз съюо ще облепя стената отзад з изклуствен камък, струва ми се много по-стилно от мазилката. Вече гледах такива камъни, има голямо разнообразие на видове и цветове. камъка като материал си пасва идеално с камината.
Аз имам друг проблем - триабжа да закрия самата камина, за да не се вижда печката и не мога да намеря никъде гипсфазер. някои знае ли къде мога да намеря такъв в Пловдив?
Благодаря предварително.