Мебели, битова техника, декоративни елементи и аксесоари, идеи за декорация чрез бои и мазилки
-
ooofff
- начинаещ
- Регистриран: нед апр 26, 2009 1:28 am
Мнение
от ooofff » нед апр 26, 2009 1:38 am
Здравейте! Предстои ми да сменя тапетите в кухнята, но имам затруднение при избора. Искам съвет какъв цвят и какви декори са подходящи за кухня. Тъй като не е много голяма ми се иска да я оголемя оптически. Предполагам, че трябва да са светли, но пък ще са скучни, ако са 1 цвят само без никакви шарки

За съжаление нямам снимка, но мога да кажа, че всички мебели са от светло дърво (ако това може да ви насочи по някакъв начин...

). Пода е с паркет, също светъл.
-
georosi
- начинаещ
- Регистриран: пет апр 03, 2009 3:47 pm
Мнение
от georosi » съб май 02, 2009 7:25 pm
Едва ли,някой ще ти каже какъв да ти е цвета на тапетите.Пообиколи магазините за тапети,разгледай каталозите.Можеш да ги съчетаеш и с подходящ фриз.Фриза може да е на 1м. от пода с два вида тапети или две по две срещуположни стени с различни тапети и фриз най отгоре до тавана,а в този случай може и без фриз.И за предпочитане са по светли цветове.Тапетите с фигури по тях създават оптическа измама.
-
georosi
- начинаещ
- Регистриран: пет апр 03, 2009 3:47 pm
Мнение
от georosi » съб май 02, 2009 7:30 pm
Едва ли,някой ще ти каже какъв да ти е цвета на тапетите.Разходи се до магазините за тапети,разгледай каталозите.Можеш да ги съчетаеш и с подходящ фриз.Фриза може да е на 1м. от пода с два вида тапети или две по две срещуположни стени с различни тапети и фриз най отгоре до тавана,а в този случай може и без фриз.И за предпочитане са по светли цветове.Тапетите с фигури по тях създават оптическа измама.