Сух под
- hristoenator
- начинаещ
- Регистриран: пон сеп 28, 2009 2:53 pm
Сух под
Търся майстор (може и фирма) за изграждане на сух под тип KNAUF на разумни цени ( около 38 кв. метра). Това на което държа също е да е сериозна, да работи чисто. Може ли някой да ми препоръча.
- hristoenator
- начинаещ
Подробностите са следните. Мисля, че старата замазка която е нещо като сгурия и кадрони ( или кудрони, не знам как точно се казва) е около 10-12 см. Искам да се сложи посипката на KNAUF, и отгоре плоскостите му (както е описана технологията в сайта на KNAUF. Може втория слой да сложа ОСВ. Най-отгоре - ламинат. Важното е да е стабилно - в крайщата на стаите ще има гардероби и шкафове и да е шумоизолиращо (отдолу има мърморещи съседи). Топлоизолиране не ме интересува, защото под мен има апартамент. Забравих да кажа, че вече съм ангажирал фирма която да изчисти всичко (стар паркет, замазка) до плоча.
привет от юрия бельского
интересно а когда комкор падает он платит неустойку или нет, я это к тому, что за каждый такой случай надо вычитать копеечку, что будет достаточным стимулом к развитию компании (и комкору в том числе .
Последна промяна от ksm на съб дек 26, 2009 6:12 pm, променено общо 3 пъти.
- hristoenator
- начинаещ
Фирма или майстор за сух под
Моя проблем е същия. Може ли някой да даде координати за такава услуга?hristoenator написа:Аз тези филмчета съм ги гледал. Търся човек който да ми го направи или фирма. Разбира се по класическата технология на KNAUF с техните плоскости. Колко би трябвало да струва на кв.метър? Труд и материали.
Перфектна работа на ф-ма Гранити - Сливен
В повече от 100 годишната ми къща пода вече е перфектен, благодарение на момчетата от ф-ма Гранити Сливен. Къщата е гредоред, подовете бяха дюшеме, криви, стари и миризмата от влажното мазе беше отвратителна. Сега вече изглежда страхотно - ще кача и снимки, този резултат беше постигнат, благодарение на компетентността, корекността и уменията на тези чудесни млади хора. Начина по който те работят ме прави оптимист за бъдещето на България.
в допълнение на предишния ми пост за сух под
обещаните снимки

Здравейте!Гледам редовно всички Ваши клипове за методите на изпълнение на строителни операции.Има една забележка, която в случая е и въпрос:Не може ли да се указват не само начините , а и типа и марката на материалите, които се използват?Аз например в момента срещам затруднения ,изпълнявайки изработка на под с гипсофазер.Не зная какво е лепилото, което се нанася между двата слоя преди полагане на втория слой.Ако можете да ми дадете информация, ще Ви бъда много благодарен!
лепило за гипс фазер
вижте в саита на Кнауф - там ще намерите подходящото лепило
- liliq__1@abv.bg
- начинаещ
- Регистриран: нед яну 08, 2012 11:03 am
материали за сух под
материалите можете да намерите във всяка строителна борса, която продава материали на Кнауф, а цените ще видите пак там
успех
успех