поставяне на подова настилка
- Valentin Ivanov
- начинаещ
- Регистриран: чет юни 19, 2008 12:21 pm
поставяне на подова настилка
Наскоро си закупих ново жилище и в момента правя рамонт . Кобелая се в избирането на естествен паркет или ламинат . Поради факта , че когато се консултирах за естествения паркет ме убедиха , че от известно време продават неизсъхнал пакрет които в последствие след монтирането му започва да се деформира . Моля Ви , да ме насочите на къкъв вариант да се спря . Ламинат или естествен паркет .
Re: поставяне на подова настилка
здравейте, аз почти на всякъде сложих ламинат, поради липсата на пари, ако нете бъркат парите си вземи естествен паркет, и естествено да е добре изсъхнал а ако взимаш ламинат гледай да бъде колкото се може по матов,грапав, та като ходиш по него да не се хлъзгаш. и ме е яд че си сложих изкуствена ламперия, а тогава имах пари, красива е но няма да е толко издържлива като естествената. естественото си е естествено. измислиха много материали но малко от тях издържат повече от 4-5 години и започват да си показват свойте недостатъци. най читави са гипсовиат картон,ламината и нешлайфаниат талашит или както му е там името,слепени и пресовани дървени едри стърготини. ИЗПОЛЗВАЙТЕ ДО КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПО ЕСТЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ. че после ше си.... :](./images/smilies/eusa_wall.gif)
:](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Забит винт със чук държи по здраво от завинтен пирон със отверка