Здравейте! Имам един проблем и много ще се радвам, ако някой може да ми помогне.
Скоро правих ремонт на кухнята. Решил съм част от стените да ги направя с мазилка тип влачена структура. Проблемът е, че не мога да намеря такава с цвета, който съм избрал. По-точно намерих само на една фирма, но цената ми се струва доста висока. Та въпросът ми е, дали няма да стане, ако положа мазилка с някакъв близък цвят и след това да я боядисам отгоре с интериорна боя с този цвят, който искам. Предварително благодаря за съветите!
Влачена мазилка
- misiamoiatdom
- специалист
- Регистриран: вт дек 04, 2007 11:39 am
Всички производители на структурни мазилки предлагат компютърно оцветяване на мазилката. Цветовете се избират по каталог и след това се оцветява необходимото количество материал. Изберете си някой производител, от каталога му може да изберете подходящия цвят и да оцветите мазилката. Така ще спестите средства и материал и двойна работа. Е, освен ако цвета, който сте избрал не съществува в каталозите на производителите, които по принцип са много богати 

Лесно е, когато знаеш...
Там е проблема, че такъв цвят няма. А и каталозите им не са чак толкова богати и няма хубави, ярки цветове, а са някакви убити тонове. Обиколял съм доста и на повечето места се предлагат мазилки на едни и същи производители(2-3 фирми). Гледал съм продуктите на DEKO, GBC, Baumit, които са най-често срещани, но нито една не предлага хубав червен(доматен) цвят. Ако можете да ми препоръчате някой друг производител ще ви бъда благодарен!
- profistroi
- любител
- Регистриран: нед дек 02, 2007 9:06 pm