Шпакловане покрай врати
Шпакловане покрай врати
Здравейте , може би има отговор на въпроса който ще задам но спешно ми трябва съвет.Майстор ни шпаклова стените и тавана но покрай вратите не се получи добре.Касата на вратата е желязна и равни със стената .Той замаза и касата и ни каза , че като се почисти касата ще стане добре .Да ама не шпакловката се накъдри и стана ужасно.Залепихме лента на касата,шпаклова я отново и като свалихме лентата пак се изрони не под права линия.Моля, помогнете ми как да го оправим.Парите си дадохме а не е добре.Чакам спешен отговор.Благодаря.
- Trockenbauer
- любител
- Регистриран: нед авг 17, 2008 10:18 am
Re: Шпакловане покрай врати
Преди години/когато машината гипсова мазилка не беше позната/"старите" бояджии задължително бяха и гипс-шпакловчици-иначе не им даваха разряд.Още тогава имаше "водещи-профили"/майки/и завършващи профили-преходни.Минаха години новото поколение "майстори" зарязаха да ползват въпросните профили/аз имам око снайперJechka написа:Здравейте , може би има отговор на въпроса който ще задам но спешно ми трябва съвет.Майстор ни шпаклова стените и тавана но покрай вратите не се получи добре.Касата на вратата е желязна и равни със стената .Той замаза и касата и ни каза , че като се почисти касата ще стане добре .Да ама не шпакловката се накъдри и стана ужасно.Залепихме лента на касата,шпаклова я отново и като свалихме лентата пак се изрони не под права линия.Моля, помогнете ми как да го оправим.Парите си дадохме а не е добре.Чакам спешен отговор.Благодаря.

Преди да късате "майсторските" си тапии,1-во ги заслужете

“Never argue with an idiots . They will only bring you down to their level and beat you with experience.”