Поява на мухъл в спалнята

Изравняване, изолиране, грундиране, шпакловане, измазване, боядисване, декорации

Потребителски аватар
nikifor
начинаещ
Мнения: 1
Регистриран: чет окт 16, 2014 12:23 pm

Поява на мухъл в спалнята

Мнение от nikifor » чет окт 16, 2014 12:26 pm

poiavi se muxal na tavana v spalnata daite savet

Потребителски аватар
tmilanov
напреднал
Мнения: 631
Регистриран: съб ное 24, 2012 12:17 pm

Мнение от tmilanov » пет окт 17, 2014 4:32 pm

Както сте го описали, така и ще Ви отговоря: Почистете го!

Потребителски аватар
tmilanov
напреднал
Мнения: 631
Регистриран: съб ное 24, 2012 12:17 pm

Мнение от tmilanov » пет окт 17, 2014 4:48 pm

Сега вече, по темата Ви, малко по-сериозно. Първата ми молба е да пишете на КИРИЛИЦА. Все пак да не забравяме, че всички ние сме родени в България, живеем в тази страна и офоциалният език е български, който пишем на КИРИЛИЦА. Затова честваме празника на двамата братя Кирил и Методий, на 24 май всяка година, в знак на благодарност към тях, че са ни дали писмо и четмо. И никога не пишем: "Chestit 24 maj, den na slavianskata pismenost!"
Но да си дойдем на темата: За да избие мухъл по тавана, причините са няколко. Вероятно спалнята Ви се намира до банята, а от там следва, че може би на съседите над Вас има някакъв теч, който пак повтарям МОЖЕ БИ е слаб и едва сега започва да се появява при Вас.
Мухъл може да се появи и от непроветряване на стаята и да се получава конденз. Е, логично е парата да достига до тавана и да се образуват миниатюрни водни капки, които причиняват този мухъл.
Като последно, ще кажа, че е трудно да Ви се помогне, след като сте толкова лаконичен в молбата за помощ. Все едно аз да се обърна към всички участници във форума с призива:"Помощ, боли ме."

Отговори