ANGELI написа:колега,аз ти обяснявам за 8кв какво сам дал...
От къде разбра, че става дума за 8 м2?
ANGELI написа: я се стегни малко и чети по добре.
Смятам, че много коректно и правилно давам информацията. Кое не разбра да обясня пак?
ANGELI написа:
и стига си слагал 20% та 20% цената си е една и съща и с 20% и без 20% се си е 45лв чувал от 25кг.
По цена подадена от продавача (и показана на снимката по-горе) цените са без ДДС. Ти ако ги взимаш по-евтино е друг въпрос.
ANGELI написа: дал сам 63лв ,които са ми стигнали.
Ти с 63лв ще намажеш ли 8кв???????
Да. Ще намажа, даже малко повече. Около 7 лв. излиза на квадратен метър.
ANGELI написа:имай на предвид,че аз имам мембрана,която на първа рака отива доста материал и ако съм без тая мембрана,което може,но не се препоръчва ще падна още 14лв взел сам повече мембрана да си имам.
за 14лв са 13кв а не 8кв.та по темата,че мн се отклонихме.
Tihomir Borislavov - пита кое е бързо и евтино аз съм дал евтиния вариант 8кв може спокоино да се намажат с 55лв материали.
И кое му е по-лесното и бързо, би ли ми обяснил? Най-малкото имаш повече процедури.
А без тази мембрана изолацията ти няма да има никаква еластичност и при първия пек този хидроизолационен слой на гаража ще се напука и файда никаква. Тоест не може да си я спести. Докато HS Полимера си е еластичен и дори отразява слънчевата светлина, което пък ще намали загряването на плочата, респективно и самия гараж. А сега като прегледах по-подробно спецификацията на изомакса се оказа, че и тя иска мин. 5 градуса температура. Тоест по всички параметри полимера е по-добър. Убеди ме в друго, но с конкретни аргументи ако греша!