Мнение
от tmilanov » пет сеп 18, 2015 9:11 pm
Церезит ЦЦ92 е сив на цвят, изомакс - черен, исомраз - сив, водното стъкло е безцветна течност. Изомакс и изомраз са на една и съща фирма, която е с това име. На вилата съм си намазал терасата с Изомраз и съм доволен. Другото предимство при тях е, че имат разни видове "оцветители", ако мога така да се изразя, макар, че не е най-правилната дума. Но напишете в търсачката "Изомакс" и там ще видите за какво става дума и как се прави. Относно "течната гума" нищо не мога да кажа, защото терасата вече я бях ремонтирал и нямаше за какво да ги търся. За съжаление не зная как да Ви помогна повече, защото човек трябва да опита, за да има на представа, кое за какво би му послужило. Работил съм и с водно стъкло и от него също съм доволен. Но мисля, че доколкото си спомням, последно когато го търсих, в магазина ми казаха, че вече е спряно от производство. И с това приключих търсенето. Но дали в този магазин повече не им се занимава или наистина е спряно... не знам. За случая си намерих някакъв заместител и не ми се е налагало да го търся отново.
В и К ремонти 0898370236