Проблем с теч :(

Материали, разновидности,начин на полагане

Потребителски аватар
tamqncho
начинаещ
Мнения: 1
Регистриран: нед фев 12, 2017 4:42 pm

Проблем с теч :(

Мнение от tamqncho » нед фев 12, 2017 4:46 pm

Здравейте надявам се, че пускам темата в правилния раздел. Та да мина на въпроса имам проблем с влага под прозореца. Някакви идеи / предложения за решаване на проблема!?! Пиша тук защото говорих с няколко майстора и всеки ми каза разчични неща - един ми казва че вътрешна изолация няма да оправи проблема, друг пък ми каза, че с фибран ще се оправи. та нека дам и малко инфо: през последните 12 години не е имало такъв проблем, това се получи преди седмица след разтапянето на големия сняг само че има и някакъв шанс и аз да съм виновен понеже когато беше -10 градуса отворих прозореца и видях че е целия в лед ужким го поизчистих и след като затворих изглеждаше добре уплътнен. та идеята ми е че след това мое действие се появи влагата която е тръгнала и по стените. да уточня над стаята има тераса но не е имало проблем до сега.

може ли да се оправи с някаква хидроизолация на пенетрон или вандекс прочетох че са качествени!?! или трябва нещо по сериозно.

п.с. почти е невъзможно да се работи от вън или от горе понеже от горе не живее никой. та ми трябва евентуално вътрешно решение.
другото е че явно от терасата тече над моя прозорец евентуално с козирка дали ще реша проблема?Изображение

Изображение
Изображение

Отговори