Блиндирана врата - монтаж и управление

Високотехнологична блиндирана врата, подходяща за апартаменти и/или офиси. Блиндираната врата има възможност за управление през телефон. Префектното решение за сигурност и удобство.Ще Ви покажем монтаж на високотехнологична блиндирана врата, подходяща за апартаменти и/или офиси.  Входната блиндирана врата е Серия 50 от продуктовата гама на фирмата производител. Тази Серия доразвива виждането на фирмата върху сигурността, един опит натрупан в продължение на повече от 20 г.

Основните изисквания на клиентите, търсейки врата за своя дом, са тя да е сигурна,  да има красив външен вид, да е функционална и лесна за всекидневно използване и да бъде произведена по точен размер за съответния отвор.
Производството на блиндираните врати, които ви показваме, се извършва в две съвременни производствени бази. Едната - производствено-административен комплекс , намираща се в гр. София на обща площ 4 800м2 и новопостроеният завод край гр. Елин Пелин на площ 14 500м2.

Mеталната част от конструкцията на вратата се изработва в най-големия завод за врати на Балканите. Новата производствена база е оборудвана с най-модерни машини и технологии, които позволяват усъвършенстване на продуктите, както и многократното увеличаване на производителността.
Изработка на металната част на блиндираната врата включва няколко операции - щанцоване, огъване на заготовки, заваряване. Металният участък разполага с най-съвременни интелигентни машини за обработка на листов материал.
Специален заваръчен робот прави силовите заварки. Те са там, където  натоварването при експлоатацията на вратата е максимално.

За компанията, поизводител на външните блиндирани врати основна цел е постигането на висока степен на сигурност на разумна цена, а това може да бъде постигнато чрез голяма иновативност, на която фирмата много държи.

Всички интериорни врати се монтират и фиксират само с полиуретанова пяна. За разлика от тях, външната врата трябва да бъде сигурна преграда за нежелани посетители. Затова и монтажът и е по-стабилен.

На точно определено място в стената се пробиват отвори. В тях се набиват метални пръчки.
Към тях се заварява металната каса на вратата. Това придава стабилност и здравина на блиндираната врата.
Металната каса е изработена от стоманен лист с дебелина 2 мм с усилване в областта на заключването, осигуряващо функции на защита срещу взлом.
Крилото е със специална патентована конструкция, и е изработено от огънат, допълнително локално уякчен стоманен лист. За още по-добра топлоизолация, то е запълнено с 50 милиметрова каменна вата.
Патронът е защитен със специален масивен стоманен цилиндричен протектор.
И сега стигаме и до най-интересното – хай тек изпълнението в тази врата.

Тя притежава две независими заключващи системи. Основно невидимо заключване в 5 точки и допълнително механично заключване в 4 точки.
В блиндираната вратата е вградено захранване, което подсигурява отключването с безконтактната карта.
А акумулаторната батерия осигурява захранване при спиране на тока.

Вградена алармена система отчита състоянието на блиндираната вратата и сигнализира звуково при алармени събития.
Невидимото заключване се управлява с безконтактна карта и безконтактен ключодържател.
Тази интелигентна блиндирана врата може да бъде управлявана и чрез вашия мобилен телефон.
Чрез набиране на определен GSM номер от вашия мобилен телефон вратата може да бъде заключвана и съответно отключвана.
Обратната връзка се осъществява чрез текстово съобщение – SMS, което вие веднага получавате на вашия мобилен телефон.
SMS получавате и при задействане на алармената система на вратата. Така от разстояние вие винаги знаете какво е състоянието на вртата.

Двете заключващи системи работят независимо една от друга. Вие може да работите само с механичното или само с електронното заключване или да задействате и двете.

Интелигентната система за защита изградена на базата на интеграцията на уникална електромеханична заключваща система и иноватовна система за управление чрез безконтактната карта. Безконтактните карти работят чрез микрочип и радио антена, което позволява предаване на информацията без физически контакт между картата и четящото устройство. Този тип карти са най-разпространените в системите за контрол на достъп в световен мащаб. Те са много по-сигурни, по-атрактивни за използване (само се доближават до четеца) и с по-дълъг живот от картите с магнитна лента или баркод. Приложението на безконтактната технология, позволява четящото устройство да се скире в крилото на вратата и да остане невидимо. Това от своя страна повишава сигурността на интелигентната система за защита.