Банята - монтаж на мивка и смесител, конзолна тоалетна чиния

Банята – малко простраство с неограничени възможности. Монтаж на смесители и санитарно оборудване.Монтаж на паркет

Монтаж на паркет

Масивният паркет е най-скъпият вид подова настилка, както и най-популярният. Масивната дървесина, използвана за производството на паркет, лесно се поддава на възстановяване. Естесвеният паркет може да се шлайфа и да се цикли многократно и винаги изглежда като нов.

Смесител

Смесител

Стоящият смесител и декоративната част на термобатерията са от една и съща серия, която се отличава с плавна геометрична форма, съвършено гладка на допир, която е идеален финален щрих към заоблените ръбове на всеки умивалник, вана или биде.
Техническите характеристики на смесителите на водещия наш производител са безспорно най-доброто, което бихте искали за вашата баня.

Подова замазка

Подова замазка

За да осигурим здрава и равна основа за подовите настилки направихме нова замазка в целия апартамент.
Много е важно преди започването на работата да се определи точно нивото в целия апартамент и замазката да се положи в съответсвие с крайните настилки – паркет или гранитогрес, които могат да бъдат и с различна дебелина.
Затова и замазката трябва да се положи с различна дебелина в различните помещения, но крайният резултат трябва да бъде един -  изравнено ниво навсякъде в апартамента.
Съществен недостатък на класическите разтворими подови замазки е продължителният срок за изсъхване и достигане на максимална якост. Между полагането на замазката и нанасянето на финишното покритие технологично се изисква едно сравнително дълго прекъсване от около 28 дни, необходимо за набиране на якост на бетона.

Монтаж на конзолна тоалетна чиния

Монтаж на конзолна тоалетна чиния

Бутонът или активаторът на вградената структура осигурява достъп да всички елементи на системата.
Има две степени на изпразване на водата, което осигурява и възможност за по-икономично изразходване на все по-ценния ресурс – водата.

Изборът на конзолна тоалетна чиния е в полза на компактната функционалност. Продуктите от тази колекция са създадени така, че да се оптимизират пространството, с което разполагате. Те са изключително подходящи за семейни бани, малки пространства и бани за гости.

Монтаж на мивка 2

Монтаж на мивка 2

В банята за гости монтираме мивка и конзолна тоалетна чиния на същия производител.
Мивката от една от най-модерните  колекции  стои със скулптурна изящност и създава неповторимо усещане в тази баня с по-натурални плочки.
И тази мивка е снабдена със скрит преливник.

Смесителят за мивката и термостатния смесител за душа са от една серия с изключително елегантен вид.
 Керамичният механизъм на смесителите продължава да се усъвършенства в полза на тяхната икономичност, дълготрайност и комфорт при ползване. 

Всички продукти на този български производител се характеризират с високото качество на механизма и плавно движение и красива форма и за най-взискателните клиенти.

Вграден смесител

Вграден смесител

Когато говорим за лукс не изключваме  и комфорт. Затова в двете бани ще осигурим комфорт с обзавеждането – изчистени форми в бяло за керамиката и термосмсители за двата душа. Ще започнем с вградената термосмесителна батерия в едната баня.

Концепцията изи бокс, се състои от два комплекта – първият е универсалното базово устройство за вграждане, което ние вече сме монтирали и вторият, който се състои също от две части - функционалното устройство за вграждане и външна декоративна част.
Към универсалното базово устройство, което се монтира в стената,  могат да бъдат монтирани различни фунционални устройства - както термостатен смесител, така и смесител за вана/душ или само смесител за душ.
Тук ние ще монтираме термостатен смесител. 

Фунционалното устройство за вграждане включва затварящ механизъм, превключвател, възвратен клапан, стоп вентили. И всичко това в едно херметически затворено устройство.
Рамката за присъединяването на външните декоративни елементи е уплътнена херметично към стената и кутията на изи бокс, за да предотврати попадането на вода, стичаща се по стената. Всички функционални отвори са допълнително херметически осигурени.
След монтажа на фунционалната част и поддържащата рамка се фиксира и декоративната външна част.

Фунционалното устройство за вграждане може да се комбинира с над 30 различни декоративни части, в зависимост от избрания дизайн.

Смесителя има превключвател, който опеделя посоката на водата – към елегантната душ пита, която монтирахме направо към стената или към малкия душ, до вградения смесител.

Монтаж на мивка

Монтаж на мивка

Мивката е избрана от колекция с 25 варианта.
Предимствата, които Ви дава изборът от колекциите от водещата  марка е блестящата стъклообразна глазура със специално покритие. Това е иновативно покритие, което не задържа водните капки по повърхностите и те се оттичат лесно отнасяйки нечистотиите със себе си. Поддържането на хигиена на керамичните изделия с такова покритие е изключително лесно.

Освен това умивалникът е снабден със скрит преливник, което означава по-гладки, по-привлекателни и по-лесни за почистване повърхности, без излишни отвори. Системата не позволява преливане на вода през умавалника а оттичането става през специалния скрит преливник.