Блиндирани врати, интериорни и гаражни решения

Каква блиндирана врата да изберем за нашия дом? Възможност за управление през мобилен телефон. В новата мострена зала Солид 55 показва цялостно решение от Врати за къщаВ новата мострена зала Солид 55 показва цялостно решение от Врати за къща. Започвайки от дворната врата, пешеходната врата, гаражната врата, блиндираните врати, се насочваме към вътрешната част на къщата, където сме показали цялостно решение за интериорни врати. Мострената зала е възможно най-близка до една реална среда, където всички врати могат да работят в синхрон.

Само с едно позвъняване от мобилния телефон, може да се отвори последователно дворната и гаражната врата и идвайки с автомобил директно да се влезе в гаража.

Комплексното решение от интериорни врати е подходящо както за къща, така и за апартамент. Уникалното при него е единната визия на различните по предназначение врати.

Показани са врата за детска с ръчно направена рисунка по избор на клиента, стъклена врата подходяща както за хол, така и за мокро помещение, плъзгаща врата вратата влиза в джоб и е перфектно решение, когато нямате достатъчно място, врата за баня от страната на коридора изглежда по един и същи начин като останалите врати, но от страната на мокрото помещение, има друга визия, която отговаря на нейната функция – вратата е с алуминиева каса, алуминиев обкантващ профил и плоскости, специално обработени за да издържат на агресивната среда в едно мокро помещение.

Ако искате да имате сигурен дом е хубаво да обърнете внимание на няколко неща. Освен красивия вид, блиндираната врата има функцията да пази, затова от Солид 55 препоръчват скритата електромеханична система на заключване, която фирматата предлага. Това представлява заключващ механизъм, който от външната страна на блиндираната вратата е абсолютно невидим.
Блиндираната врата и нейната електромеханична система могат да се контролират с едно позвъняване от мобилен телефон, което не затруднява нашето ежедневие, а само го улеснява. За да бъде една врата блиндирана тя трябва да отговаря на определени характеристики и има стандарт, който е европейски.

В шоурума на Солид 55 може да видите изключително богато разнообразие от блиндирани врати за апартамент, за къща, разнообразие на интериорни врати, многофункционални врати, гаражни врати, гаражна автоматика, пожароустойчиви врати.