Двуцветна дограма с алуминиеви капачки

Запазихме външния вид на фасадата, благодарение на алуминиевите капачки, които поставихме от външната страна на дограмата. От вътре тя остава с дървесен цвят.Когато избирате дограма – всичко е от значение – и профилите,  и обкова, и стъклопакетите, и цвета.
Всеки детаил се отразява и на цената. Но потребителите вече все по-активно се интересуват и се информират преди да направят своя избор. Затова и ние се стремим да ви предоставяме все повече и по-подробна информация в предаването. А за повече подробности  може да посетите и сайта.

Днес монтираме 5 камерна двуцветна дограма с троен стъклопакет, тъй като апартаментът се намира на един от най-шумните булеварди в центъра на града. Тройният стъклопакет намалява максимално шума от улицата, както и увеличава топлоизолационите характеристики на дограмата. Прозорците са с двуосов механизъм.

Профилът е дървесен цвят отвън и от вътре, но за да не нарушаваме визията на фасадата сме монтирали алуминиева капачка с бял цвят. Тези декоративни капачки се монтират в заводски условия.От вътрешната страна профилът остава с дървесен цвят.

От външната страна на первазите на прозорците монтирахме и бели алуминиеви подпрозоречни дъски, които ще предпазват перваза от разрушаване.

Към двуцветната дограмата сме монтирали ролетен комарник със специфичната система за плавно прибиране. Мрежата е от фибро стъкло и почти не се забелязва при поглед отвътре навън.

И като извод можем да кажем - инвестицията  в качествени прозорци ще се възвърне с времето и ще осигури комфорт през цялата година.